1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Αρθρογραφία
  6. »
  7. Η ασφάλιση Ζωής είναι πράξη αγάπης! Είναι αγάπη πέρα από τα...

Η ασφάλιση Ζωής είναι πράξη αγάπης! Είναι αγάπη πέρα από τα λόγια…

Η ασφάλιση Ζωής είναι πράξη αγάπης! Είναι αγάπη πέρα από τα λόγια…
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Γράφει η Κατερίνα Χαραλαμπίδου

14 Φεβρουαρίου κάθε χρόνο έχει καθιερωθεί να γιορτάζουμε την αγάπη και τον έρωτα, ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου! Τι ωραίο συναίσθημα και τι δύναμη έχει αυτή τρισύλλαβη λέξη, αγάπη! Πόσοι ποιητές έχουν γράψει γι αυτή και πόσες ιστορίες έχουν ξετυλιχτεί σε βιβλία, ταινίες, θεατρικές σκηνές αλλά και σε μας τους ίδιους, στις προσωπικές μικρές ιστορίες της ζωής μας!

Κάποιοι πιστεύουν και την αποζητούν, κάποιοι έχουν πληγωθεί και την διώχνουν. Κάποιοι αιφνιδιάστηκαν εκεί που δεν το περιμέναν και κάποιοι είναι πολύ τυχεροί και την βιώνουν μακροπρόθεσμα. Η αγάπη δεν έχει όρια και στεγανά, η αγάπη δεν αγοράζεται. Η αγάπη δεν περιορίζεται και δεν κατηγοριοποιείται, δεν συμβιβάζεται.

Η αγάπη όμως εκφράζεται σε κάθε περίπτωση με πράξεις. Πράξεις μικρές και μεγάλες που έχουν εκτόπισμα καλοσύνης και δοτικότητας. Αγάπη είναι να φροντίζεις τους ηλικιωμένους γονείς σου, τα παιδιά και την σύντροφό σου. Αγάπη είναι να ποτίζεις το λουλούδι στην γλάστρα αλλά και να προσφέρεις φαγητό, νερό σε ένα αδέσποτο σκυλί. Αγάπη είναι να νοιάζεσαι για την φύση γύρω σου και να συμβάλεις στην προστασία της. Αγάπη είναι να προσφέρεις σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη ρούχα, φαγητό, παιχνίδια. Αγάπη είναι να βοηθάς τον φίλο σου σε μία δύσκολη στιγμή. Αγάπη είναι να φροντίζεις την υγεία και το σώμα σου, τον εαυτό σου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  5 καλοί λόγοι για να κάνεις ασφάλεια ζωής σήμερα

Αγάπη είναι να προσφέρεις χωρίς να περιμένεις αντάλλαγμα, να νοιάζεσαι. Αγάπη είναι να προνοείς για αυτούς που αγαπάς, να τους φροντίζεις ακόμα και αν δεν είσαι δίπλα τους. Αγάπη είναι να έχεις εξασφαλίσει ότι ακόμα και αν εσύ δεν είσαι εδώ να υποστηρίζεις με την εργασία σου όλα τους τα όνειρα, αυτά θα πραγματοποιηθούν. Αγάπη είναι να ξέρεις ότι εκείνοι θα συνεχίσουν να ζουν χωρίς οικονομικές ελλείψεις και δυσκολίες διαβίωσης. Αγάπη είναι να δηλώσεις χωρίς λόγια «εξακολουθώ να είμαι εδώ, δίπλα σας, σας νοιάζομαι, σας αγαπώ».

Η ασφάλιση Ζωής είναι πράξη αγάπης!

Περισσότερα άρθρα στο wedo.insure

Πηγή: wedo.insure

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Κατερίνα Χαραλαμπίδου

Η Κατερίνα Χαραλαμπίδου γεννήθηκε το 1979 στην Αθήνα και είναι μόνιμος κάτοικος Αθηνών. Αποφοίτησε το 2003 από το Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Είναι δεύτερης γενιάς ασφαλίστρια αφού η μητέρα της δημιούργησε το ασφαλιστικό της γραφείο το 1970. Κατέχει άδεια ασφαλιστικού συμβούλου από το 1997, πιστοποίηση (Δ) Επαγγελματικών Γνώσεων Επενδυτικών Προϊόντων βασιζόμενων σε Ασφάλιση. Είναι μέλος στην Ένωση Επαγγελματιών Ασφαλιστών Ελλάδος και είναι εγγεγραμμένη στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών. Έχει επιτυχώς ολοκληρώσει κύκλους σπουδών με σπουδαιότερα : • Harvard Business School online, Negotiation Mastery (2020) • Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδος, Sales in action (2019) • Ινστιτούτο Χρηματοοικονομικών Σπουδών, Digital Marketing (2019) • Πανεπιστήμιο Πειραιά, Sales Management & Financial Planning (2017) Έχει λάβει πολλές επαγγελματικές διακρίσεις με σπουδαιότερη την επίτευξη του επίσημου μέλους του MDRT (Million Dollar Round Table, the Premier Association of Financial Professionals) από το 2019 ως και σήμερα. Είναι μέλος της Επιτροπής Επικοινωνίας MCC MDRT Greece από το 2019 ως και σήμερα. Επίσης παρακολούθησε το Παγκόσμιο Συνέδριο Διακεκριμένων Ασφαλιστών Κλάδου Ζωής στο Μαϊάμι (2019) και τις ετήσιες συναντήσεις MDRT και εικονικές εκδηλώσεις του Παγκοσμίου συνεδρίου (2020 και 2021). Έχει συμμετάσχει ως ομιλήτρια σε virtual events με τα σημαντικότερα: • APOLLON MDRT day (2020) • MDRT Virtual Day Athens (2021)

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.