1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Ελλάδα
  6. »
  7. H Interamerican ασφαλίζει πάνω από 712.000 οχήματα σε Ελλάδα και Κύπρο

H Interamerican ασφαλίζει πάνω από 712.000 οχήματα σε Ελλάδα και Κύπρο

H Interamerican ασφαλίζει πάνω από 712.000 οχήματα σε Ελλάδα και Κύπρο
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Προς ολοταχώς για ένα μεγαλύτερο αποτύπωμα στην αγορά κινείται η INTERAMERICAN (και η Anytime) στην ασφάλιση ασφάλιση αυτοκινήτου, έχοντας στο επίκεντρο τον πελάτη και την βιώσιμη κινητικότητα.

Πλέον, σύμφωνα με στοιχεία που παρουσιάσε ο κ. Πάνος Κούβαλης, επικεφαλής του Mobility & Convenience Τribe της INTERAMERICAN ασφαλίζει πάνω από 712.000 οχήματα σε Ελλάδα και Κύπρο όπου δραστηριοποιείται με υποκατάστημα (Anytime Κύπρου).

Ειδικότερα, ένας από τους στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης, που έχει υιοθετήσει και υποστηρίζει η εταιρεία είναι οι σύγχρονες συνθήκες για τη μετακίνηση να διαμορφώνονται κάτω από την επίδραση της ανθρωποκεντρικής αντίληψης για βιώσιμες πόλεις

3 άξονες σχετικά με τη κινητικότητα (mobility) και την ευκολία στη καθημερινότητα (convenience) των ανθρώπων που υποστηρίζει η INTERAMERICAN, σύμφωνα με τον κ. Κούβαλη:

-Οι ευκολίες και δυνατότητες που διανοίγονται από τις εφαρμογές της ψηφιακής τεχνολογίας στο πεδίο της ασφάλισης αυτοκινήτου αλλά και στην πιο ασφαλή μετακίνηση,

-Οι υπηρεσίες, οικοσυστήματα και συνέργειες που εμπλουτίζουν την εμπειρία του πελάτη, πέρα από την ασφάλιση,

-Η διάσταση της ενσυναίσθησης που προάγει τη σχέση εταιρείας – πελάτη και ενισχύει την αμοιβαία εμπιστοσύνη.

Η εστίαση στον πελάτη και στον τομέα της ασφάλισης αυτοκινήτου, για την INTERAMERICAN είναι συνδεδεμένη με παροχές και ευκολίες που ξεπερνούν την κάλυψη μιας ζημιάς, δημιουργώντας συνθήκες βελτίωσης στη χρήση του μέσου και ικανοποίησης για τον ίδιο τον πελάτη, αλλά και για το περιβάλλον μέσα στο οποίο ζει και μετακινείται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Anytime: 7 χρόνια στην Κύπρο, ασφάλιση μέσα σε 5 λεπτά!

Πηγή: insuranceworld.gr

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.