1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Διεθνή Νέα
  6. »
  7. Έρχεται το 6ο BLIS Experience – Κλείσε έγκαιρα τη θέση σου...

Έρχεται το 6ο BLIS Experience – Κλείσε έγκαιρα τη θέση σου με 20% έκπτωση!

Έρχεται το 6ο BLIS Experience – Κλείσε έγκαιρα τη θέση σου με 20% έκπτωση!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Το BLIS (Beirut Life Insurance Seminars) μία διοργάνωση για τους κορυφαίους επαγγελματίες του κλάδου των Ασφαλίσεων ζωής, πραγματοποιείται φέτος για 6η συνεχόμενη χρονιά στον Λίβανο.

Το Cyprus Insurance News θα είναι και φέτος επικοινωνιακός συνεργάτης της διοργάνωσης μεταφέροντας σας όλα όσα πρέπει να ξέρετε πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το κορυφαίο αυτό γεγονός του ασφαλιστικού κλάδου στην περιοχή μας.

Το BLIS είναι μία πρωτοβουλία Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Legacy Builders που έχει στόχο να συμβάλει στην ευημερία του ασφαλιστικού κλάδου αλλά και της τοπικής οικονομίας του Λιβάνου. Στο BLIS συμμετέχει κάθε χρόνο μεγάλος αριθμός επαγγελματιών του ασφαλιστικού κλάδου της χώρας μας ενώ τα τελευταία χρόνια μεγάλες εταιρείες και άλλοι οργανισμοί της εγχώριας αγοράς είναι χορηγοί της συγκεκριμένης διοργάνωσης.

Η φετινή διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 5 και 7 Οκτωβρίου 2023 στο Hiltion Beirut Habtoor Grand Hotel.

Η διοργάνωση συνδυάζει τη μάθηση, την προσωπική ανάπτυξη και την δικτύωση ενώ στο επίκεντρο της βρίσκεται ο Ασφαλιστικός Σύμβουλος του κλάδου ζωής και η αποστολή του για την προστασία των ανθρώπων από τους μεγάλους κινδύνους της ζωής. Την ίδια στιγμή η εκδήλωση δίνει ευκαιρίες για νέες προσλήψεις, δικτύωση με μεγάλες ασφαλιστικές εταιρείες, συναντήσεις με κορυφαίους ομιλητές από όλο τον κόσμο ενώ στον εκθεσιακό χώρο της διοργάνωσης οι παρευρισκόμενοι μπορούν να εξερευνήσουν μεγάλες επιχειρηματικές ευκαιρίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Το BLIS έρχεται στην Λεμεσό και υπόσχεται ένα event που δεν έχουμε ξαναζήσει

Το θέμα της φετινής διοργάνωσης έχει τον τίτλο «Be the Cause» τονίζοντας τους λόγους που οι άνθρωποι αγοράζουν ασφάλεια ζωής και τον ρόλο που έχει ο κάθε ασφαλιστικό σύμβουλος στην προστασία των ανθρώπων.

Η διοργάνωση θα έχει ένα πλούσιο πρόγραμμα με ομάδες εστίασης, ζωντανές ομιλίες και πάνελ συζητήσεων.

Κλείσε σήμερα τη θέση σου στο κορυφαίο αυτό γεγονός για τον ασφαλιστικό κλάδο στην περιοχή μας και επωφελήσου της 𝟐𝟎% 𝐞𝐚𝐫𝐥𝐲 𝐛𝐢𝐫𝐝 έκπτωσης ύψους 20%. Κάνε την εγγραφή σου εδώ.

Δείτε το ενημερωτικό φυλλάδιο που συνοψίζει τα 5 χρόνια του BLIS εδώ.

Δείτε το βίντεο της περσινής διοργάνωσης πιο κάτω.

Δείτε το teaser video της φετινής διοργάνωσης πιο κάτω.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

LEAVE YOUR COMMENT

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.