1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Insurance TV
  6. »
  7. Δείτε το νέο επεισόδιο του “The Insurance Pod” – Θέμα τα...

Δείτε το νέο επεισόδιο του “The Insurance Pod” – Θέμα τα Podcast ως μέσο παραγωγής περιεχομένου!

Δείτε το νέο επεισόδιο του “The Insurance Pod” – Θέμα τα Podcast ως μέσο παραγωγής περιεχομένου!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Στο 4ο επεισόδιο του The Insurance PodPowered by Cosmos Insurance, ο Παναγιώτης Σοφοκλέους φιλοξενεί την Ασφαλιστική Σύμβουλο Κατερίνα Παυλίδου και τον δημιουργό και παραγωγό Podcasts Σάββα Κεντή, σε μία χαλαρή συζήτηση περί παραγωγής περιεχομένου για τους επαγγελματίες και τις εταιρείες του ασφαλιστικού κλάδου.

Η παραγωγή περιεχομένου είναι σήμερα ένας πολύ καλός τρόπος για κάθε επαγγελματία για να επικοινωνήσει με το κοινό του! Σε αυτό το επεισόδιο συζητάμε πολλά γύρω από αυτό το θέμα εξετάζοντας και τα ίδια τα Podcast ως μέσω παραγωγής περιεχομένου!

Δείτε πιο κάτω το νέο αυτό επεισόδιο.

Η σειρά Podcast με τίτλο «The Insurance Pod» συνθέτει θέματα και απόψεις που ενδιαφέρουν την κοινωνία αναμιγνύοντας τα με τα ειδικά δεδομένα του ασφαλιστικού κλάδου! Φιλοξενώντας άτομα τόσο από την ασφαλιστική βιομηχανία όσο και εκτός αυτής, το «The Insurance Pod» έχει στόχο να αναδείξει περιεχόμενο που ενδιαφέρει το ευρύτερο κοινό κάνοντας τη σύνδεση τους με τον ασφαλιστικό κλάδο ή την ασφάλιση γενικότερα.

Το πρώτο Podcast του ασφαλιστικού κλάδου φέρνει κοντά σας η Κόσμος Ασφαλιστική  που ανταποκρινόμενη στη θέληση μας για δημιουργία ενός podcast που θα μπορέσει να δώσει αξία τόσο στο ευρύτερο κοινό αλλά και στους επαγγελματίες του κλάδου, στάθηκε αρωγός σε αυτή την προσπάθεια στηρίζοντας το νέο αυτό εγχείρημα μέσα από τη χορηγία του Podcast!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Δείτε το νέο Podcast μας: Η εξυπηρέτηση πελατών είναι mindset

Κάντε Subscribe στο κανάλι μας και μείνετε συντονισμένοι για το νέο αυτό επεισόδιο και άλλα περισσότερα που έρχονται τη νέα season!

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.