1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. CNP Ασφαλιστική: Παγκύπριο Συνέδριο 2024 «Θωρακίζουμε το σήμερα…κτίζουμε το αύριο!»

CNP Ασφαλιστική: Παγκύπριο Συνέδριο 2024 «Θωρακίζουμε το σήμερα…κτίζουμε το αύριο!»

CNP Ασφαλιστική: Παγκύπριο Συνέδριο 2024 «Θωρακίζουμε το σήμερα…κτίζουμε το αύριο!»
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

«Θωρακίζουμε το σήμερα … κτίζουμε το αύριο!»  ήταν ο τίτλος του φετινού Παγκύπριου Συνεδρίου της CNP Ασφαλιστική που πραγματοποιήθηκε στις 29 Μαρτίου στην Αγία Νάπα. Συμμετείχαν πάνω από 300 σύνεδροι, ασφαλιστικοί σύμβουλοι του Δικτύου Πωλήσεων και στελέχη της Εταιρείας που είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ειδικές παρουσιάσεις για τον οικονομικό, ασφαλιστικό και τεχνολογικό τομέα, καθώς και τα αποτελέσματα εξειδικευμένης έρευνας με ποσοτικά και ποιοτικά χαρακτηριστικά.

Στο πλαίσιο των εργασιών του Συνεδρίου, οι συμμετέχοντες έλαβαν μέρος και σε μια ανατρεπτική βιωματική εκπαίδευση με θέμα “City Build”. Στόχος της ήταν η ενίσχυση της δημιουργικότητας, του ορθού προγραμματισμού και η ανάδειξη της δύναμης της συλλογικότητας. Οι σύνεδροι έζησαν μια μοναδική εμπειρία, γεμάτη ενθουσιασμό, όπου αναδείχθηκαν οι αξίες της ομαδικότητας, του επαγγελματισμού, της ενσυναίσθησης και της συνεργασίας. Αξίες που χαρακτηρίζουν τους ανθρώπους της CNP Ασφαλιστική και αποτελούν θεμέλια της πορείας της Εταιρείας όπου, για ακόμη μια χρονιά, βρέθηκε στην κορυφή της ασφαλιστικής βιομηχανίας γενικού κλάδου του τόπου.

O Πρώτος Εκτελεστικός Διευθυντής του Ομίλου CNP CYPRUS, κ. Τάκης Φειδία, στο χαιρετισμό του ανέφερε πως «την τελευταία δεκαετία, παρά τις αντίξοες συνθήκες οικονομικών, υγειονομικών κι άλλων μεγάλων κρίσεων, οι Εταιρείες του Ομίλου, CNP CYPRIALIFE και CNP Ασφαλιστική, έχουν κατακτήσει, για 10 συνεχόμενες χρονιές, την πρώτη θέση στην παραγωγή νέων ασφαλίστρων ζωής και ασφαλίστρων γενικού κλάδου αντίστοιχα. Αποτέλεσμα της στρατηγικής που έχει χαραχθεί και της σκληρής κοινής προσπάθειας τής ιδιαίτερα ικανής διευθυντικής μας ομάδας, των εξειδικευμένων επαγγελματιών – εργαζομένων μας και του κορυφαίου δικτύου των ασφαλιστικών μας συμβούλων σε όλη την Κύπρο. Με την αφοσίωση και σκληρή δουλειά όλων,  καταφέραμε να είμαστε πρώτοι στον κρίσιμο δείκτη της αξιοπιστίας, που καθορίζει και τη σχέση εμπιστοσύνης ενός πελάτη με μια Ασφαλιστική Εταιρεία. Είμαστε προσηλωμένοι στους στρατηγικούς μας στόχους, στην ανάπτυξη των εργασιών, την ενδυνάμωση της τεχνολογίας και την καλύτερη δυνατή, ολιστική,  εξυπηρέτηση των πελατών μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  CNP Ασφαλιστική: Αγώνας Aquathlon στην Αγία Νάπα

Τα ιδιαίτερα θετικά αποτελέσματα της Εταιρείας για το 2023, παρουσίασε στους συνέδρους ο Γενικός Διευθυντής της CNP Ασφαλιστική, κ. Ανδρέας Κ. Στυλιανού, εκφράζοντας τις θερμές ευχαριστίες του στους συνεργάτες του δικτύου και στο προσωπικό της Εταιρείας. Ανέλυσε επίσης τα παραγωγικά δεδομένα της αγοράς σε συσχετισμό με αυτά της Εταιρείας και ανάφερε ότι η παραμονή στην πρώτη θέση της Αγοράς Γενικού Κλάδου Ασφαλίσεων είναι μια τεράστια επιτυχία που καταδεικνύει ότι η CNP Ασφαλιστική παραμένει η πρώτη επιλογή για ασφάλειες Γενικού Κλάδου στην Κύπρο.  Αφού επεξήγησε τις κύριες προκλήσεις που έχει να αντιμετωπίσει η Εταιρεία για το 2024, ανέλυσε την στρατηγική διαχείρισής τους που σκοπεύει στην ενίσχυση της επιτυχημένης πορείας της Εταιρείας.

Ο Διευθυντής Πωλήσεων & Στήριξης Εργασιών της CNP Ασφαλιστική, κ. Χάρης Ν. Παστίδης, παρουσίασε τα παραγωγικά αποτελέσματα του Δικτύου Πωλήσεων της Εταιρείας, αναφέροντας ότι με τη συστηματική, μεθοδική και παραγωγική εργασία, έχουν υπερ-καλυφθεί οι ποιοτικοί και ποσοτικοί στόχοι που τέθηκαν. Αυτό, όπως εξήγησε, απορρέει από την στοχοπροσήλωση, το πάθος, τη συνεχή προσπάθεια και τον επαγγελματισμό, που διακρίνουν τόσο το Δίκτυο Πωλήσεων όσο και το Διοικητικό Προσωπικό της Εταιρείας.

Το βράδυ, σε μια ειδική εκδήλωση, η CNP Ασφαλιστική τίμησε και βράβευσε τους κορυφαίους συνεργάτες της που ξεχώρισαν με εντυπωσιακές επιδόσεις το 2023. Επιδόσεις που οι αριθμοί τους μετατρέπονται σε στοιχεία σιγουριάς και εμπιστοσύνης για τους ασφαλισμένους της Εταιρείας. Η Δύναμη Ασφάλειας της CNP Ασφαλιστική, θωρακίζει το σήμερα κτίζοντας το αύριο, για τους εργαζομένους της, τους πελάτες και τους συνεργάτες της.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.