1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Αφιέρωμα Ασφαλίσεις Επιχειρήσεων
  6. »
  7. Χρίστος Χριστοδούλου: Η ασφάλιση Cyber Insurance είναι τόσο σημαντική όσο οι...

Χρίστος Χριστοδούλου: Η ασφάλιση Cyber Insurance είναι τόσο σημαντική όσο οι κλειδαριές στην πόρτα!

Χρίστος Χριστοδούλου: Η ασφάλιση Cyber Insurance είναι τόσο σημαντική όσο οι κλειδαριές στην πόρτα!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Για το μεγάλο ζήτημα της κυβερνοασφάλισης μιλήσαμε κατά τη διάρκεια της πρόσφατης συνέντευξής μας με τον, Α’ Εκτελεστικό Διευθυντή της Trust Insurance Cyprus κ. Χρίστο Χριστοδούλου.

Ακόμη πριν εκδηλωθούν οι κυβερνοεπιθέσεις σε καίριους κρατικούς οργανισμούς, ο κ. Χριστοδούλου τόνιζε τη σημαντικότητα της κυβερνοασφάλισης εξομοιώνοντας τη σημαντικότητα της με την ύπαρξη κλειδαριών στις πόρτες του σπιτιού ή της επιχείρησης μας.

Όπως ανάφερε χαρακτηριστικά ο ηγέτης της Trust Insurance, οι επιχειρήσεις και οι επιχειρηματίες μπορεί να αντιλαμβάνονται πολλές φορές τους κινδύνους στον κυβερνοχώρο αλλά δεν κάνουν κάτι για να ασφαλιστούν από μόνοι τους συμπληρώνοντας ότι είναι μία δυσκολία που αντιμετωπίζει γενικότερα ο ασφαλιστικός κλάδος.

Ο κ. Χριστοδούλου ενθάρυνε ολόκληρο τον επιχειρηματικό κόσμο να μελετήσει ξανά τις ανάγκες του και να προσεγγίσει την εταιρεία του ενώ αναφέρθηκε εκτενώς και στο πρότυπο ασφαλιστικό προϊόν Cyber Risk Insurance που λάνσαρε τα τελευταία χρόνια η Trust Insurance Cyprus το οποίο δίνει απάντηση στο πρόβλημα της κυβερνοασφάλειας, καλύπτοντας παράλληλα ένα κενό στην ασφαλιστική αγορά.

Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα της συνέντευξης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Είσαι gamer; Δες πώς θα προστατευθείς από cyber attacks

Μάθετε περισσότερα για το Cyber Risk Insurance επικοινωνώντας με την TRUST Insurance Cyprus και τους εξειδικευμένους επαγγελματίες του δικτύου συνεργατών της. https://www.trustcyprusinsurance.com/cyber-risk/

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

LEAVE YOUR COMMENT

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.