1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Αφιέρωμα Ασφαλίσεις Επιχειρήσεων
  6. »
  7. Κατά παντός κινδύνου: «Αλεξίσφαιρη» προστασία για την επιχείρησή σου

Κατά παντός κινδύνου: «Αλεξίσφαιρη» προστασία για την επιχείρησή σου

Κατά παντός κινδύνου: «Αλεξίσφαιρη» προστασία για την επιχείρησή σου
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Η ασπίδα προστασίας σου κατά παντός κινδύνου!

Σ’ ένα περιβάλλον το οποίο αλλάζει συνεχώς, με τους κινδύνους να πολλαπλασιάζονται γεωμετρικά και να εκτείνονται πέρα απ’ ότι μπορεί να φανταστεί κανείς, το να κρατήσεις ασφαλή την επιχείρησή σου καθίσταται όλο και πιο δύσκολο.

Εκεί που η ασφάλεια σταματά όμως, η ασφάλιση συνεχίζει! Ειδικά όταν μιλάμε για το πολυασφαλιστήριο BusinessShield το οποίο δίνει τη δυνατότητα κάλυψης Κατά Παντός Κινδύνου. Την πιο περιεκτική μορφή κάλυψης όπου ό,τι δεν εξαιρείται, καλύπτεται.

Πόσο πιο ασφαλής μπορεί να αισθάνεται ένας επαγγελματίας όταν δεν χρειάζεται ν’ ανησυχεί για το άγνωστο; Πόσο πιο προσηλωμένος στην επιτυχία μπορεί να είναι όταν δεν βαραίνουν το μυαλό του αχρείαστες έγνοιες;

Πόσο πιο πολύτιμος είναι γι’ αυτόν ο ασφαλιστικός του διαμεσολαβητής που του εξασφάλισε την καλύτερη δυνατή λύση της αγοράς;

Τα πολυασφαλιστήρια, όπως το BusinessShield έχουν εδραιωθεί ως την απόλυτη ασφαλιστική λύση καθώς διασφαλίζουν πολλαπλά οφέλη στον ασφαλιζόμενο, τόσο σε επίπεδο καλύψεων όσο και σε οικονομικό επίπεδο. Κι αυτό γιατί περιλαμβάνουν ένα ευρύτερο φάσμα καλύψεων από ένα απλό συμβόλαιο, χωρίς ουσιαστική οικονομική απόκλιση. Επιπλέον δίνουν την ευκαιρία εξατομίκευσης του συμβολαίου με πρόσθετες/προαιρετικές καλύψεις, ώστε ν’ανταποκρίνεται πλήρως στις επαγγελματικές του ανάγκες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Οι 10 κορυφαίες εταιρείες του Γενικού Κλάδου το 2023

Η σύνθεση/σχεδιασμός ενός πολυασφαλιστηρίου είναι σημαντικό να γίνεται από Εταιρείες που κατέχουν την απαραίτητη εμπειρία και την τεχνογνωσία, όπως η TRUST, προκειμένου να εξυπηρετούν στο έπακρο τον σκοπό τους. Ωστόσο για την επιλογή του σωστού ασφαλιστικού προγράμματος επιβάλλεται η ανάλυση αναγκών από επαγγελματία ασφαλιστικό διαμεσολαβητή ο οποίος μπορεί και πρέπει να καθοδηγήσει τον πελάτη. Στην TRUST είμαστε περήφανοι που το δίκτυο των πέραν των 220 επαγγελματιών του κλάδου είναι απόλυτα καταρτισμένο και γι’ αυτό το ασφαλιστικό προϊόν προς όφελος του πελάτη.

Το BusinessShield είναι ένα πολυασφαλιστήριο για επιχειρήσεις το οποίο καλύπτει την υλική ζημιά στην επαγγελματική στέγη/περιουσία σας όπως στο κτίριο, στα έπιπλα, στα μηχανήματα, στον εξοπλισμό και στα εμπορεύματα το οποίο παρέχεται συνδυασμένο με ακόμη 9 σημαντικές ασφαλιστικές καλύψεις όπως τα προσωπικά ατυχήματα, την ευθύνη έναντι τρίτων, χρήματα, αμοιβές επαγγελματιών λογιστών ενώ παράλληλα παρέχει χωρίς επιπρόσθετο ασφάλιστρο και Τεχνική Βοήθεια ακόμα και εκτάκτως (Emergency Service).

Και επειδή πρώτα και πάνω από όλα είναι ο άνθρωπος, με το BusinessShield μπορεί ο ασφαλισμένος να έχει διαμονή σε ξενοδοχείο, αλλά και επείγουσα επιστροφή του στην οικία του.

Το BusinessShield μπορεί να προστεθεί/ενσωματωθεί και στο συμβόλαιο Ευθύνης Εργοδότη παρέχοντας ολόπλευρη κάλυψη.

Νιώστε ασφαλώς ασφαλισμένοι και συνεχίστε στο δρόμο της επιτυχίας με το πρόγραμμα ασφάλισης Επιχειρήσεων “Business Shield” Κατά Παντός Κινδύνου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Οι 10 κορυφαίες εταιρείες του Γενικού Κλάδου το 2023

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.