1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Από την Ιατρική Αμέλεια στην Ασφάλιση: Μία Ημερίδα από την N&A...

Από την Ιατρική Αμέλεια στην Ασφάλιση: Μία Ημερίδα από την N&A Mettouris Insurance Agents!

Από την Ιατρική Αμέλεια στην Ασφάλιση: Μία Ημερίδα από την N&A Mettouris Insurance Agents!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου, το Ασφαλιστικό Γραφείο N&A Mettouris Insurance Agents πραγματοποίησε μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ημερίδα με θέμα την «Ιατρική Ευθύνη κατά την Ιατρική Πράξη». Στόχος της ημερίδας ήταν η ενημέρωση των ιατρών-πελατών του γραφείου για το ζήτημα της Ιατρικής Ευθύνης και πώς τα συμβόλαια ασφάλισης επαγγελματικής ευθύνης μπορούν να προστατέψουν τους επαγγελματίες.

Οι κεντρικοί ομιλητές που με τις ομιλίες τους κάλυψαν επαρκώς το πιο πάνω θέμα ήταν ο κ. Νίκος Μεττούρης, Managing Director της N&A Mettouris Insurance Agents, ο Δρ Ιπποκράτης Πούντος, Χειρούργος Ορθοπεδικός, ο Άγγελος Παναγή, Non Motor Manager στη SoEasy Insurance Brokers, καθώς και ο Γιώργος Νατάρ, Πιστοποιημένος Εκπαιδευτής Επιχειρήσεων και Ασφαλίσεων.

Οι ομιλίες επικεντρώθηκαν στα δύο βασικά θέματα της ημερίδας: την Ιατρική Αμέλεια και την Ασφάλιση Επαγγελματικής Ευθύνης. Πώς διαμορφώνεται η ιατρική ευθύνη, τι περιλαμβάνει η έννοια της αμέλειας και πώς τα συμβόλαια ασφάλισης μπορούν να προσφέρουν κάλυψη και προστασία στους επαγγελματίες της υγείας. Επίσης, παρασχέθηκαν πολύτιμες συμβουλές για τις βασικές πτυχές της ασφάλισης και τη διαχείριση καταστάσεων Ιατρικής Αμέλειας.

Η ανταπόκριση του κοινού ήταν άκρως θετική, με την ημερίδα να κεντρίζει το ενδιαφέρον των παρευρισκομένων και να δημιουργείται ένας πλούσιος διάλογος κατά τη διάρκεια της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Ασφάλιση επαγγελματικής ευθύνης αδειοδοτουσών αρχών

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, το Ασφαλιστικό Γραφείο N&A Mettouris Insurance Agents σχεδιάζει να πραγματοποιήσει κι άλλες παρόμοιες εκδηλώσεις στο μέλλον, αναδεικνύοντας θέματα που αφορούν τους επαγγελματίες του κλάδου της υγείας και την ενημέρωση τους σχετικά με ζητήματα ασφάλισης και προστασίας της επαγγελματικής τους ιδιότητας.

Με την ολοένα αυξανόμενη σημασία της ιατρικής ευθύνης, είναι σαφές ότι οι παρόμοιες ενημερωτικές ημερίδες αποτελούν μια πολύτιμη προσφορά για τους επαγγελματίες του κλάδου.

Ακόμη, τέτοιες ημερίδες συμβάλλουν καθοριστικά στην ενδυνάμωση της ασφαλιστικής συνείδησης ανάμεσα στους επαγγελματίες και την κοινωνίας μέσα από την παροχή χρήσιμων γνώσεων γύρω από την ασφάλιση!

Ακολουθεί πλούσιο φωτογραφικό υλικό!

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.