1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Συνεντεύξεις
  6. »
  7. AIC Antigonos Insurance: Με στόχο τις αληθινές σχέσεις εμπιστοσύνης πορεύεται με...

AIC Antigonos Insurance: Με στόχο τις αληθινές σχέσεις εμπιστοσύνης πορεύεται με αισιοδοξία προς το μέλλον!

AIC Antigonos Insurance: Με στόχο τις αληθινές σχέσεις εμπιστοσύνης πορεύεται με αισιοδοξία προς το μέλλον!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Με μία πορεία που ξεκινά τον Ιανουάριο του 2014, η ομάδα πίσω από το ασφαλιστικό γραφείο AIC Antigonos Insurance Consultant συνεχίζει καθημερινά να επιζητεί το καλύτερο για τους πελάτες που τους εμπιστεύονται για … την ασφάλεια τους!

Η AIC Antigonos Insurance Agents, Sub-Agents & Consultants Ltd μπορεί ουσιαστικά να ιδρύθηκε το 2018 είναι όμως, θα λέγαμε, η φυσική εξέλιξη της πορείας που ακολουθεί από τον Ιανουάριο του 2014 στο επάγγελμα ο ιδιοκτήτης του ασφαλιστικού γραφείου Αντίγονος Θεοδώρου.

Θέτοντας από την πρώτη στιγμή ψηλά τον πήχη, ο Αντίγονος Θεοδώρου ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2014 ως ασφαλιστικός σύμβουλος στην εταιρεία του κλάδου ζωής Metlife με την οποία συνεργάζεται μέχρι και σήμερα. Με τους υψηλούς στόχους που είχε θέσει από την πρώτη μέρα να καρποφορούν γρήγορα μαζί με τη σκληρή δουλειά και αφοσίωση, κατάφερε να καταστεί ο κορυφαίος ασφαλιστής στο κλάδο Υγείας και Προσωπικών Ατυχημάτων, μία θέση που διατηρεί μέχρι σήμερα.

Η AIC Antigonos Insurance Consultant αποτελείται σήμερα από μία δυνατή, πενταμελή, ομάδα που αλληλοσυμπληρώνει ο ένας τον άλλο και μαζί είναι σε θέση να προσφέρουν άριστη εξυπηρέτηση στους πελάτες τους και να επιτυγχάνουν τη συνεχή ανάπτυξη της επιχείρησης!

Πέρα των ασφαλιστικών προϊόντων που η AIC Antigonos Insurance Consultant προσφέρει στους πελάτες της μέσα από τη διαχρονική συνεργασία της με τη Metlife, σήμερα είναι σε θέση να παρέχει όλο το φάσμα των ασφαλιστικών προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων αυτών του Γενικού Κλάδου μέσα από τη συνεργασία της με μεγάλο αριθμό ασφαλιστικών εταιρειών που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας και χαρακτηρίζονται για την αξιοπιστία τους!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Άγγιξε καρδιές η παρουσίαση του παραμυθιού του Αντίγονου Θεοδώρου

Όπως μας λέει ο ιδιοκτήτης του γραφείου, κ. Αντίγονος Θεοδώρου, ο κυριότερος στόχος της ομάδας της AIC Insurance είναι να εντοπίζει τις πραγματικές ασφαλιστικές ανάγκες των πελατών της, να προβλέπει τους πιθανούς κινδύνους και να παρέχει προστασία από κάθε κίνδυνο που μπορεί να απειλήσει την οικογενειακή ζωή και την επαγγελματική τους καριέρα.

Έχοντας σαν βασικές αξίες την ποιότητα, τόσο στα ασφαλιστικά προϊόντα που παρέχουν όσο και στην εξυπηρέτηση, το ενδιαφέρον για τον ίδιο τον άνθρωπο με σκοπό την κατανόηση των αναγκών του και την εμπιστοσύνη μέσα από την οικοδόμηση αληθινών σχέσεων εμπιστοσύνης, η AIC Insurance συνεχίζει να πορεύεται με αισιοδοξία προς το μέλλον θέτοντας ακόμη πιο υψηλούς στόχους!

Με κεντρική πεποίθηση ότι η επίτευξη των στόχων αυτών δεν μπορεί να επιτευχθεί χωρίς τη συνεχή επιμόρφωση και εξέλιξη, φροντίζουν να εκπαιδεύονται συνεχώς και να είναι ενήμεροι για όλες τις τάσεις, τις εξελίξεις και τις αλλαγές που συμβαίνουν στον χώρο της ασφάλισης! Όλα τα μέλη της ομάδας παρακολουθούν εκπαιδευτικές ημερίδες και σεμινάρια, τόσο εσωτερικά στο γραφείο αλλά και αυτών που διοργανώνουν είτε o Παγκύπριος Σύνδεσμος Επαγγελματιών Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών είτε οι συνεργαζόμενες ασφαλιστικές εταιρείες!

Ένας σημαντικός πυλώνας της επιτυχίας όλα αυτά τα χρόνια για την AIC Antigonos Insurance Consultant είναι η εμπιστοσύνη που δημιουργείται με τους πελάτες της, αφού στόχος και του ίδιου του κ. Θεοδώρου όπως μας λέει είναι η δημιουργία φιλικών σχέσεων με κάθε πελάτη, με στόχο την οικοδόμηση της εμπιστοσύνης που είναι τόσο σημαντική στον ασφαλιστικό κλάδο αφού εκείνο που «εμπορεύεται» είναι ένα άυλο προϊόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Κόσμος Ασφαλιστική: Από το 1981 … για πάντα δίπλα σου!

Όπως μας λέει, ο κεντρικός πυλώνας και η ψυχή του γραφείου, «είναι μέσα από την τριβή σου με τον κόσμο που θα καταφέρεις τελικά να δημιουργήσεις ένα καλό όνομα στην αγορά και μέσα από την εμπιστοσύνη που νιώθουν οι πελάτες σου, να μετατρέπονται στους καλύτερους πρεσβευτές σου αποτελώντας τελικά την καλύτερη διαφήμιση για σένα και το γραφείο».

Απαντώντας στην ερώτηση τι είναι εκείνο που ξεχωρίζει το ασφαλιστικό του γραφείο, μας τονίζει την πολύ δυνατή ομάδα που στελεχώνει την AIC Antigonos Insurance, εξασφαλίζοντας έτσι άμεση ανταπόκριση και εξυπηρέτηση στους πελάτες είτε αυτή είναι η στιγμή που θέλουν κάποια προσφορά είτε ακόμη πιο σημαντικό η στιγμή κάποια απαίτησης μετά από ένα αναπάντεχο γεγονός! Το γραφείο είναι ανοικτό καθημερινά, Δευτέρα με Παρασκευή, από τις 08:00 το πρωί μέχρι τις 18:00 το απόγευμα με στόχο να μπορεί να εξυπηρετεί όλους τους πελάτες ανεξάρτητα από το δικό τους ωράριο και πρόγραμμα.

Ακόμη πολύ σημαντικό είναι η ενεργή στήριξη του πελάτη τη στιγμή της απαίτησης, ειδικά για τα συμβόλαια Υγείας όπου θα αναλάβουν όλα τα διαδικαστικά για τον πελάτη, συντονίζοντας ιατρούς και άλλους επαγγελματίες υγείας και μαζεύοντας όλα τα δικαιολογητικά για τον πελάτη τους! Το σημαντικότερο όμως είναι ότι βρίσκονται έμπρακτα κοντά στον πελάτη τους αφού θα τον επισκεφτούν στο νοσοκομείο ή την κλινική που νοσηλεύεται ενώ θα φροντίσουν να επικοινωνήσουν μαζί του και μετά την έξοδο του από αυτό!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Κόσμος Ασφαλιστική: Από το 1981 … για πάντα δίπλα σου!

Τέλος, ως λάτρεις της τεχνολογίας, παρακολουθούν συνεχώς τις νέες τάσεις και με προσεκτικά βήματα επενδύουν εκεί που χρειάζεται με γνώμονα τη βελτίωση της παραγωγικότητας της ομάδας του γραφείου αλλά και της βελτίωσης της εμπειρίας του πελάτη!

Ακόμη με την επαγγελματική εικόνα της εταιρείας στο διαδίκτυο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο πελάτης μπορεί να νιώθει σιγουριά ότι έχει δίπλα του ανθρώπους που θα κάνουν το καλύτερο που μπορούν για την εξυπηρέτηση του.

Οι Υπηρεσίες της Εταιρείας

  • Ασφάλεια Ζωής (Αποταμιευτικές, Επενδυτικές, Συνταξιοδοτικές, Σπουδαστικές)
  • Ασφάλεια Επιχειρήσεων
  • Ασφάλεια Περιουσίας – Οικίας
  • Ασφάλεια Επαγγελματικής Ευθύνης
  • Ασφάλεια Υγείας
  • Ασφάλεια Οχημάτων

Στοιχεία Επικοινωνίας

Τηλέφωνο: 7000 2070 / 99608860

Email: [email protected]

Ιστοσελίδα: https://antigonos.com.cy/

Διεύθυνση: Μακαρείου ΙΙΙ 45 & Στυλιανού Λένα 2, Μέσα Γειτονιά, Λεμεσός

Ώρες Εργασίας: Δευτέρα – Παρασκευή 8:00 π.μ. – 06:00 μ.μ.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.