1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Insurance TV
  6. »
  7. Αφιερωμένη στη γυναίκα και στον ρόλο της στην Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση, η...

Αφιερωμένη στη γυναίκα και στον ρόλο της στην Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση, η εκπομπή Insurance Talks Live αυτή τη βδομάδα!

Αφιερωμένη στη γυναίκα και στον ρόλο της στην Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση, η εκπομπή Insurance Talks Live αυτή τη βδομάδα!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 8 Μαρτίου, η εκπομπή Insurance Talks Live θα ασχοληθεί με τον ρόλο της σύγχρονης γυναίκας στην Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση και τον ασφαλιστικό κλάδο ευρύτερα.

Το 15ο επεισόδιο της εκπομπής θα μεταδοθεί ζωντανά αύριο Τετάρτη 8 Μαρτίου και θα ξεκινά στις 7:00μμ. Όπως πάντα η εκπομπή μεταδίδεται ζωντανά από το κανάλι του Cyprus Insurance WEBTV στο Youtube καθώς και από την σελίδα του Cyprus Insurance News σε Facebook και Linkedin.

Σε αυτό το ειδικό επεισόδιο, ο Παναγιώτης Σοφοκλέους, Δημιουργός του Cyprus Insurance News, θα φιλοξενήσει 3 γυναίκες του ασφαλιστικού κλάδου με διαφορετικές εμπειρίες θέλοντας να αναδείξει τον ρόλο της γυναίκας στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση αλλά και στον ασφαλιστικό κλάδο ευρύτερα.

Στην ειδική αυτή εκπομπή έχουμε τη χαρα να φιλοξενούμε τις κυρίες:

  • Ελλάδα Παλμύρη, Financial Wellness Coach, από την Palmyri Insurance.
  • Άντρη Τσιούρτου, Δόκιμη Διευθύντρια Ομάδας στη Eurolife
  • Φρύνη Σόλωνος, Διευθύντρια της μεσιτικής εταιρείας Corim Insurance Brokers Ltd

Η εκπομπή θα συζητήσει θέματα όπως η ισότητα των 2 φύλων στο ευρύτερο επιχειρηματικό περιβάλλον, τα εμπόδια που έχει να αντιμετωπίσει μία γυναίκα στον ασφαλιστικό κλάδο ενώ θα προσπαθήσουμε να αναδείξουμε τόσο τους λόγους που το επάγγελμα του ασφαλιστικού συμβούλου είναι ιδανικό για τη σύγχρονη γυναίκα αλλά και πως η ασφάλιση μπορεί να προσφέρει στήριξη στις διάφορες φάσεις της ζωής μίας γυναίκας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Ο νέος και ο απερχόμενος πρόεδρος του ΠΣΕΑΔ στο νέο επεισόδιο του Insurance Talks

Συντονιστείτε με το κανάλι μας στο Youtube στις 7:00μμ ακριβώς για να παρακολουθήσετε ζωντανά αυτή την πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση.

Με την ευκαιρία, κάντε Subscribe στο κανάλι μας για να μαθαίνετε πρώτοι όλα όσα ενδιαφέροντα για την ασφάλιση ετοιμάζουμε.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

LEAVE YOUR COMMENT

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.