1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Διεθνή Νέα
  6. »
  7. 6 εκατ. στήριξη από τον όμιλο της Allianz σε Τουρκία και...

6 εκατ. στήριξη από τον όμιλο της Allianz σε Τουρκία και Συρία

6 εκατ. στήριξη από τον όμιλο της Allianz σε Τουρκία και Συρία
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Έξι εκατομμύρια ευρώ θα διαθέσει ο όμιλος Allianz για να στηρίξει τις προσπάθειες ανακούφισης και ανάκαμψης στις περιοχές που επλήγησαν από τους σεισμούς στην Τουρκία και τη Συρία, συμπεριλαμβανομένου ενός εκατομμυρίου ευρώ για να καλύψει τις δωρεές των εργαζομένων και των συνδεδεμένων πρακτόρων του.

Ο Oliver Bäte, Διευθύνων Σύμβουλος και Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Allianz SE, δήλωσε:

«Η αποφασιστική δέσμευση της Allianz των έξι εκατομμυρίων ευρώ αποτελεί έκφραση της αλληλεγγύης μας προς τους συναδέλφους και τους πελάτες μας, καθώς και με στους αγαπημένους τους, που έχουν πληγεί από τους σεισμούς στην περιοχή. Αυτοί οι πόροι αποτελούν επίσης έκφραση της ακλόνητης εμπιστοσύνης μας στην ικανότητα των κοινωνιών και των ατόμων να ανοικοδομήσουν και να ευδοκιμήσουν στον απόηχο των φυσικών καταστροφών. Οι άνθρωποι της Allianz, παντού στον κόσμο, είναι έτοιμοι να υποστηρίξουν αυτές τις προσπάθειες».

Ένα εκατομμύριο ευρώ έχει ήδη δοθεί μέσω της συνεργασίας με την Allianz Türkiye, την Allianz Partners και την Allianz Trade στην Τουρκία για την υποστήριξη ενός ειδικού τοπικού ταμείου που παρέχει άμεση ανακούφιση σε άτομα που πλήττονται άμεσα από την κρίση. Το εύρος του πρώτου κύματος υποστήριξης κυμαίνεται από την έρευνα και τη διάσωση έως τη στέγαση, τη μετεγκατάσταση και την παροχή άλλων απαραίτητων προμηθειών. Από το ποσό αυτό έχουν ήδη διατεθεί 500.000 ευρώ.

Η Allianz θα αντιστοιχίσει επίσης δωρεές εργαζομένων έως και ενός εκατομμυρίου ευρώ, με μια εσωτερική εκστρατεία δωρεών ήδη σε εξέλιξη. Η εταιρεία έχει περισσότερους από 2.000 υπαλλήλους με έδρα την Τουρκία. Το Πρόγραμμα Βοήθειας Εργαζομένων της Allianz – διαθέσιμο σε όλους τους συναδέλφους παγκοσμίως 24 ώρες την ημέρα – υποστηρίζει ενεργά τους συναδέλφους της Allianz στον απόηχο της καταστροφής.

Η Sirma Boshnakova, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Allianz SE, δήλωσε: «Καθώς οι καταστροφικές συνέπειες του σεισμού συνεχίζουν να εκτυλίσσονται, η μόνη κατάλληλη απάντηση είναι να αναλάβουμε άμεση δράση – τόσο μέσω οικονομικής υποστήριξης όσο και με την ενεργοποίηση των διαφόρων δικτύων υποστήριξης που έχουμε ήδη στη θέση. Η Allianz έχει ισχυρούς, ιστορικούς δεσμούς με την Τουρκία και τις κοινότητές της εδώ και έναν αιώνα, και καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε την ασφάλεια και την υποστήριξη των πελατών και των συναδέλφων μας».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Allianz Türkiye, Tolga Gurkan, δήλωσε: «Είμαστε σε στενή επαφή με το πλήρες οικοσύστημά μας, συμπεριλαμβανομένων των συνεργατών μας στις Allianz Türkiye, Allianz Partners και Allianz Trade, καθώς και με δημόσιες αρχές, ΜΚΟ, δήμους και ιατρικούς συλλόγους. Μαζί, θα ξεπεράσουμε αυτή τη δύσκολη στιγμή και θα ξαναχτίσουμε τις ζωές μας πιο δυνατά από ποτέ».

Photo Credit: euronews/AP Photo/Ghaith Alsayed

Πηγή: csrindex.gr

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.