1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Αυτοκινηση
  6. »
  7. Υποχώρησε τον Οκτώβριο η παγκόσμια παραγωγή οχημάτων της Toyota

Υποχώρησε τον Οκτώβριο η παγκόσμια παραγωγή οχημάτων της Toyota

Υποχώρησε τον Οκτώβριο η παγκόσμια παραγωγή οχημάτων της Toyota
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Οι παγκόσμιες πωλήσεις της Toyota αυξήθηκαν κατά 23% σε ετήσια βάση τον Οκτώβριο, φτάνοντας τα 832.373 οχήματα.

Η Toyota Motor παρήγαγε τον Οκτώβριο 771.382 οχήματα, έναντι ιστορικού υψηλού 887.733 τον Σεπτέμβριο, με την ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία να προειδοποιεί για αβέβαιες προοπτικές λόγω του Covid, αλλά και της σπάνης ημιαγωγών.

Η παραγωγή παρουσιάστηκε, ακόμη κι έτσι, αυξημένη κατά 23% σε ετήσια βάση (δηλαδή σε σχέση με τον Οκτώβριο του 2021), όταν οι αλυσίδες εφοδιασμού είχαν επηρεαστεί από την εξάπλωση του Covid στη νοτιοανατολική Ασία. Σύμφωνα με την Toyota, σε εξέλιξη βρίσκεται μια ορισμένη αναπροσαρμογή της παραγωγής στην Κίνα, λόγω της πανδημίας και των συναφών περιορισμών.

Οι παγκόσμιες πωλήσεις της Toyota αυξήθηκαν κατά 23% σε ετήσια βάση τον Οκτώβριο, φτάνοντας τα 832.373 οχήματα. Συνυπολογίζοντας θυγατρικές όπως η Daihatsu Motor και η Hino Motors, παραγωγή και πωλήσεις έφτασαν αντίστοιχα τα 924.132 και 918.756 οχήματα, σύμφωνα με την Toyota.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

LEAVE YOUR COMMENT

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.