1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Ξεκινούν οι επαφές της διοίκησης του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθήνας στην Κύπρο

Ξεκινούν οι επαφές της διοίκησης του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθήνας στην Κύπρο

Ξεκινούν οι επαφές της διοίκησης του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθήνας στην Κύπρο
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Στην Κύπρο θα βρεθεί σήμερα Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021, η αντιπροσωπεία της διοίκησης του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθήνας για επαφές με φορείς της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο.

Αρχή θα γίνει με τις συναντήσεις της αντιπροσωπείας με την Αναπληρώτρια Έφορο Ασφαλίσεων Κα. Τώνια Τσαγγάρη και με αντιπροσωπεία του Συνδέσμου Ασφαλιστικών Εταιρειών Κύπρου (ΣΑΕΚ).

Οι επαφές θα κλείσουν το απόγευμα όπου θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με το προεδρείο του Παγκύπριου Συνδέσμου Επαγγελματιών Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών (ΠΣΕΑΔ) με στόχο την χάραξη στρατηγικής συνεργασίας μεταξύ των δύο μερών αλλά και την  ανταλλαγή απόψεων για θέματα που απασχολούν τον κλάδο σε Κύπρο και Ελλάδα.  Της συνάντησης θα ακολουθήσει δείπνο.

Όπως ήδη σας ενημερώσαμε στο προηγούμενο μας άρθρο, στην Κύπρο θα βρεθούν ο κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ) και του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθήνας (ΕΕΑ) και ο κ. Δημήτρης Γαβαλάκης, γενικός γραμματέας του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθήνας (ΕΕΑ).

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.