1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Το μήνυμα του νέου προέδρου του ΠΣΕΑΔ: «Μαζί μπορούμε»

Το μήνυμα του νέου προέδρου του ΠΣΕΑΔ: «Μαζί μπορούμε»

Το μήνυμα του νέου προέδρου του ΠΣΕΑΔ: «Μαζί μπορούμε»
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

«Με μότο το Μαζί Μπορούμε» ο Πρόεδρος του ΠΣΕΑΔ διαμέσου της ιστοσελίδας του Συνδέσμου μετέδωσε το μήνυμα μιας νέας συλλογικής στρατηγικής που θα ακολουθήσει πλέον ο ΠΣΕΑΔ ώστε να ενδυναμωθεί και να κατοχυρωθεί περεταίρω το ασφαλιστικό επάγγελμα και κάλεσε όλους τους συναδέλφους να συμμετέχουν ενεργά στο Σύνδεσμο!

Ακολουθεί το μήνυμα του Προέδρου Πάνου Τσιολή:

Σας Καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του Ιστορικού Παγκύπριου Συνδέσμου Επαγγελματιών Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών (Π.Σ.Ε.Α.Δ), μέσω της οποίας επιθυμούμε να λαμβάνετε έγκαιρη, έγκυρη και χρήσιμη ενημέρωση επί παντός θεμάτων που σχετίζονται με την ασφαλιστική διαμεσολάβηση αλλά και με τις ενέργειες και δραστηριότητες του Συνδέσμου.

«Με μότο το Μαζί Μπορούμε, προσβλέπουμε στη συνεχή εξέλιξη και ανέλιξη του Επαγγελματία Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή».

Θέτοντας σε εφαρμογή μια νέα συλλογική στρατηγική, στοχεύουμε στην υλοποίηση του Οράματος μας για περαιτέρω ενδυνάμωση και κατοχύρωση του ασφαλιστικού επαγγέλματος.

Τους πυλώνες της νέας στρατηγικής μας αποτελούν ένα νέο μοντέλο ” Εσωτερικής διακυβέρνησης ” του Συνδέσμου και μια νέα προσέγγιση “Εξωτερικής” πολιτικής με στόχο την εύρυθμη λειτουργία και αποτελεσματικότητα του Συνδέσμου μας.

Έχοντας κατά νου τις δύσκολες και σοβαρές προκλήσεις, με τις οποίες βρίσκεται αντιμέτωπος ο κάθε Ασφαλιστικός Διαμεσολαβητής στις μέρες μας, καλούμε όλους τους συναδέλφους, μέλη και μη μέλη του ΠΣΕΑΔ, να αφουγκραστούν και να αγκαλιάσουν την προσπάθεια του Συνδέσμου μας ώστε να γίνουμε όλοι μαζί μια δυνατή γροθιά. Αυτό γιατί, όλοι «Μαζί Μπορούμε» να γίνουμε πιο δημιουργικοί, ευφυείς, ισχυροί, να εξελιχτούμε και να βελτιώσουμε τις συνθήκες της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης και ευρύτερα όλης της βιομηχανίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Η Στέλλα Ζουλινάκη στο 9ο συνέδριο ΠΣΕΑΔ

Τέλος, σας υπενθυμίζω ότι ο ΠΣΕΑΔ βρίσκεται δίπλα στα μέλη του, Αντιπροσωπεύοντας και Προστατεύοντας τα Συμφέροντα των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών και των Πελατών μας.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.