1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Το ευχαριστήριο μήνυμα του ΠΣΕΑΔ για την επιτυχία του συνεδρίου

Το ευχαριστήριο μήνυμα του ΠΣΕΑΔ για την επιτυχία του συνεδρίου

Το ευχαριστήριο μήνυμα του ΠΣΕΑΔ για την επιτυχία του συνεδρίου
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Τις ευχαριστίες του εξέφρασε ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ΠΣΕΑΔ για τη συνεισφορά όλων στο 9ο Παγκύπριο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 21/05/24 στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου. Πλήθος παρευρισκόμενων κατέκλεισε το συνεδριακό χώρο και ταυτόχρονα υπήρχε μεγάλη διαδικτυακή παρακολούθηση!

Ακολουθεί το ευχαριστήριο μήνυμα του ΠΣΕΑΔ:

Το 9ο Παγκύπριο Συνέδριο ΠΣΕΑΔ με τίτλο “Η Επόμενη Μέρα” έχει ολοκληρωθεί με επιτυχία με τη συμμετοχή πέραν των 530 συνέδρων με φυσική και διαδικτυακή παρουσία.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ΠΣΕΑΔ εξέφρασαν την ειλικρινή τους ευγνωμοσύνη σε όλα τα μέλη και μη μέλη ΠΣΕΑΔ που συμμετείχαν και παρακολούθησαν τις εργασίες του συνεδρίου καθώς και στα μέλη των Επαρχιακών Επιτροπών που προσέφεραν την πολύτιμη βοήθεια τους για τη διεκπεραίωση του συνεδρίου.

«Η παρουσία όλων σας αλλά και η συμβολή σας ήταν καθοριστική για την επιτυχία της εκδήλωσης. Ελπίζουμε το συνέδριο αυτό να αποτέλεσε μια χρήσιμη εμπειρία για όλους και να συνέβαλε στην προαγωγή των κοινών μας στόχων και ενδιαφερόντων. Αναμένουμε τα σχόλια και εισηγήσεις σας.», ανέφερε ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ΠΣΕΑΔ.

Μπορείτε να δείτε ολόκληρο το συνέδριο εδώ:

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.