1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών παρών στο 7ο Συνέδριο ΠΣΕΑΔ

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών παρών στο 7ο Συνέδριο ΠΣΕΑΔ

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών παρών στο 7ο Συνέδριο ΠΣΕΑΔ
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Το παρών του, στο 7ο Συνέδριο του Παγκύπριου Συνδέσμου Επαγγελματιών Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών (ΠΣΕΑΔ), θα δώσει το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, επαναβεβαιώνοντας την πολύ στενή σχέση των δύο διοικήσεων.

Συγκεκριμένα το παρών τους θα δώσουν ο Πρόεδρος Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου και ο Γενικός Γραμματέας του επιμελητηρίου κ. Δημήτρης Γαβαλάκης. Ο κ. Χατζηθεοδοσίου θα απευθύνει μάλιστα σύντομο χαιρετισμό στην έναρξη του συνεδρίου ενώ ο κ. Γαβαλάκης θα συμμετέχει σε πάνελ συζήτησης με στελέχη και ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές της Κυπριακής αγοράς.

To πλήρες πρόγραμμα του συνεδρίου όπως έχει ήδη καταρτιστεί και δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα του συνδέσμου. Μπορείτε να το δείτε εδώ.

Όσον αφορά τις εγγραφές του συνεδρίου, αυτές συνεχίζονται με πολύ γοργούς ρυθμούς με τους διοργανωτές να εκτιμούν πως θα ξεπεραστεί η περσινή συμμετοχή ρεκόρ των 450 συνέδρων.

Εξασφαλίστε και εσείς τη θέση σας στο συνέδριο, κάνοντας σήμερα την εγγραφή σας εδώ

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.