1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Το Cyprus Insurance News χορηγός επικοινωνίας στο 6ο Insurtech Conference που...

Το Cyprus Insurance News χορηγός επικοινωνίας στο 6ο Insurtech Conference που διοργανώνει η Boussias!

Το Cyprus Insurance News χορηγός επικοινωνίας στο 6ο Insurtech Conference που διοργανώνει η Boussias!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Με τίτλο «Future-ready Digital Insurance: Innovation & Customer centricity» το 6ο Insurtech Conference που διοργανώνει η BOUSSIAS έρχεται τον Ιανουάριο με φυσική παρουσία, μετά από δύο χρόνια που πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά λόγο της πανδημίας.

Το Cyprus Insurance News θα είναι για 2η συνεχή χρονιά ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ και θα σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το συνέδριο.

Το συνέδριο που καταπιάνεται με τις τεχνολογικές εξελίξεις του ασφαλιστικού κλάδου σε Ελλάδα και Κύπρο, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου, στο ξενοδοχείο Sofitel Athens Airport, το οποίο βρίσκεται δίπλα από το Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Το σχήμα των ομιλητών και το πρόγραμμα διαμορφώνεται από τους διοργανωτές με εντατικούς ρυθμούς και αναμένετε το επόμενο διάστημα να έχει ολοκληρωθεί. Ανάμεσα στους ομιλητές θα βρίσκονται και στελέχη του ασφαλιστικού κλάδου από την Κύπρο σε ένα πάνελ συζήτησης που θα συντονίσει όπως και πέρσι ο δημιουργός του Cyprus Insurance News, Παναγιώτης Σοφοκλέους.

Το συνέδριο απευθύνεται μεταξύ άλλων σε στελέχη ασφαλιστικών εταιρειών, διαμεσολαβητές, στελέχη insurtech εταιρειών καθώς και στελέχη εταιρειών τεχνολογίας.

Μπορείτε να δείτε τους μέχρι τώρα ομιλητές εδώ.

Για να δείτε τους χορηγούς του συνεδρίου πατήστε εδώ.

Για να εγγραφείτε στο συνέδριο κάντε κλικ εδώ.  

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.