1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Ελλάδα
  6. »
  7. To Cyprus Insurance News ανάμεσα στους Χορηγούς Επικοινωνίας του Cyber Security...

To Cyprus Insurance News ανάμεσα στους Χορηγούς Επικοινωνίας του Cyber Security Conference Thessaloniki 2023

To Cyprus Insurance News ανάμεσα στους Χορηγούς Επικοινωνίας του Cyber Security Conference Thessaloniki 2023
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Η Insurance Innovation, το insuranceforum.gr και το περιοδικό The Insurer, ανακοινώνουν την διοργάνωση του 1st Cyber Security Conference Thessaloniki 2023 (CSC23)

Το Cyber Security Conference 2023 διοργανώνεται για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη και έχει ως στόχο την ενημέρωση επιχειρήσεων, επαγγελματιών και ιδιωτών για τους κινδύνους που αναδύονται στη νέα ψηφιακή εποχή, αναδεικνύοντας μέσα και καλές πρακτικές για την προστασία έναντι των διαδικτυακών απειλών.

Τα τελευταία χρόνια με την ανάπτυξη της ψηφιοποίησης, οι κυβερνοεπιθέσεις αποτελούν τον Νο1 κίνδυνο για επιχειρήσεις και ιδιώτες. Σε μία εποχή που η τεχνολογία εξελίσσεται ραγδαία οργανισμοί, επιχειρήσεις, ελεύθεροι επαγγελματίες αλλά και απλοί ιδιώτες αποτελούν στόχο επίδοξων hackers και καλούνται να αντιμετωπίσουν καθημερινά χιλιάδες διαδικτυακές απειλές.

Στις μέρες μας, υπάρχουν πολλά και διαφορετικά είδη ψηφιακών απειλών. Aπό κοινότυπους ιούς υπολογιστών, έως επιθέσεις υψηλότερου επιπέδου όπως Ransomware, Malware, παραβιάσεις ηλεκτρονικών συστημάτων, παραβιάσεις ηλεκτρονικής ταυτότητας, ηλεκτρονικές απάτες σε επίπεδο οργανισμών ή ιδιωτών με τις περισσότερες επιχειρήσεις να μην είναι επαρκώς προστατευμένες.

Είναι γεγονός ότι τη τελευταία 5ετία πλήθος επιχειρήσεων, ακόμη και εταιρειών που θεωρούνταν επαρκώς οχυρωμένες έναντι των κυβερνοαπειλών, έπεσαν θύματα των hackers με ζημιές εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ αλλά και απώλεια εκατοντάδων εργατοωρών. Παράλληλα, η καθιέρωση της τηλεργασίας στην εποχή της Covid-19 δημιούργησε ακόμη μεγαλύτερες ανάγκες στα πλαίσια του ψηφιακού μετασχηματισμού των επιχειρήσεων, γεγονός που ενέτεινε την ανάγκη για προστασία κατά των διαδικτυακών απειλών, υπογραμμίζοντας την αξία του cyber security.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Ρεκόρ συμμετοχών στο συνέδριο LEAD THE WAY – Coaching & Leadership των ΕΣΑΠΕ και GAMA Global Hellas

Το 1st Cyber Security Conference έρχεται στις 27 Απριλίου για να δώσει απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα γύρω από την προστασία της ψηφιακής παρουσίας μας στο διαδίκτυο, με πλούσια ατζέντα, η οποία θα δομηθεί βάσει των παρακάτω θεματικών ενοτήτων:

1. Τι σημαίνει cyber security και γιατί πρέπει να γνωρίζουμε;

2. Τι είναι το cloud security και πότε είναι απαραίτητο;

3. Πώς το cyber insurance μπορεί να προστατέψει τις επιχειρήσεις – Τάσεις και προοπτικές

4. Incident Response – Πώς αντιμετωπίζονται τα περιστατικά επιθέσεων;

5. Πόσο σημαντική είναι η ύπαρξη πλάνου αντιμετώπισης περιστατικών;

6. Βήμα-βήμα η ορθή αντιμετώπιση ενός cyber attack

7. «Ψηφιακή ηθική» και κυβερνοασφάλεια

8. Πώς θα επιλέξω συνεργάτη για την διαδικτυακή προστασία της επιχείρησής μου;

9. Ρυθμιστικό πλαίσιο κυβερνοασφάλειας

Το Cyber Security Conference Thessaloniki απευθύνεται σε ιδιώτες, ελεύθερους επαγγελματίες, ιδιοκτήτες μικρών, μεσαίων και μεγάλων επιχειρήσεων αλλά και σε φοιτητές/σπουδαστές που θα ήθελαν να μάθουν περισσότερα για ένα νέο επαγγελματικό κλάδο με τεράστιες προοπτικές επαγγελματικής εξέλιξης, όπως αυτός της κυβερνοασφάλειας.

Διαδικτυακή περιήγηση στα ψηφιακά περίπτερα των χορηγών

Για άλλη μια φορά η Insurance Innovation πρωτοπορεί, δημιουργώντας ψηφιακά περίπτερα χορηγών, μέσω των οποίων οι συμμετέχοντες θα μπορούν εύκολα και γρήγορα να «κατεβάσουν» χρήσιμο υλικό πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τη λήξη του συνεδρίου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Όλα όσα έγιναν στο Cyber Security Conference στη Θεσσαλονίκη

Με την υποστήριξη της ψηφιακής πλατφόρμας Eventora οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να πλοηγηθούν στα ψηφιακά περίπτερα των χορηγών του συνεδρίου, να λάβουν ενημερωτικό υλικό και να κλείσουν ραντεβού με τους εκπροσώπους τους, γνωστοποιώντας το θέμα ή κάποια ενδεχόμενη συνεργασία την οποία επιθυμούν να συζητήσουν. Οι συναντήσεις θα ορίζονται πριν το συνέδριο με εύκολο και γρήγορο τρόπο.

Συμμετοχή στο Networking Dinner

Μετά τη λήξη του συνεδρίου, θα παρατεθεί δείπνο γνωριμίας και συζήτησης (Networking Dinner) στο καταξιωμένο Seros Restaurant του Grand Hotel Palace.

Στελέχη των χορηγών – εταιρειών του συνεδρίου καθώς και επαγγελματίες – ενδιαφερόμενοι του κλάδου, θα έχουν την δυνατότητα να δειπνήσουν σε έναν εξαιρετικό χώρο, ενώ παράλληλα θα συζητήσουν για θέματα της αγοράς και ενδεχόμενες συνεργασίες, σε πιο κλειστό επαγγελματικό κύκλο.

Το κόστος για την συμμετοχή περιλαμβάνει πλήρες γεύμα με κρασί ή μπύρα.

Το δείπνο θα παρατεθεί από 21.00 – 23.00

Χορηγοί Συνεδρίου:

GOLD: EMPIST, FORTINET | GCC,  GIANT STRIDE IT SERVICES, SPECTRUM, TICTAC LABORATORIES, UBITECH

SILVER: EXPERTO CREDE CONSULTANTS

Το Cyber Security ConferenceThessaloniki θα τεθεί υπό την Αιγίδα των: Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας, CISCO, Διεθνές Κέντρο Ψηφιακού Μετασχηματισμού και Ψηφιακών Δεξιοτήτων, Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης, Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ΣΕΠΕ

Χορηγοί Επικοινωνίας: cityportal.gr, culpanews.gr, cyprusinsurancenews.com, epixeiro.gr, grtimes.gr, moneyview.gr, marketnews.gr, startup.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Νέος πρόεδρος της Insurance Europe ο Frédéric de Courtois

Το συνέδριο θα διεξαχθεί υβριδικά με φυσική παρουσία και ελεύθερη είσοδο, ενώ προσφέρεται  η δυνατότητα διαδικτυακής live παρακολούθησης.

Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και για τα διαθέσιμα χορηγικά προγράμματα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον κ. Αριστείδη Βασιλειάδη (6941665405, aris@insuranceinnovation.gr) και στην κα. Ειρήνη Μπάρδη, (2315 311282,  info@insuranceinnovation.gr).

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του συνεδρίου στο www.cybersecurityconference.gr

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.