1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Insurance TV
  6. »
  7. Τα νέα δεδομένα στην Ιδιωτική Ασφάλιση Υγείας στο επίκεντρο της εκπομπής...

Τα νέα δεδομένα στην Ιδιωτική Ασφάλιση Υγείας στο επίκεντρο της εκπομπής Insurance Talks Live!

Τα νέα δεδομένα στην Ιδιωτική Ασφάλιση Υγείας στο επίκεντρο της εκπομπής Insurance Talks Live!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Τα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται στην Ιδιωτική Ασφάλιση Υγείας μετά τις πρόσφατες εξελίξεις που αφορούν το Γενικό Σύστημα Υγείας, θα εξετάσουμε στο 23ο επεισόδιο της εκπομπής Insurance Talks Live!

Με αφορμή την προδιαγραφόμενη είσοδο της Πολυκλινικής Υγείας στη Λεμεσό στο ΓεΣΥ και τον απόηχο των συζητήσεων στη βουλή σχετικά με τους γιατρούς εκτός ΓεΣΥ, φιλοξενούμε στελέχη από τρεις εκ των κορυφαίων εταιρειών του κλάδου για να συζητήσουμε πως αυτές οι εξελίξεις επηρεάζουν την Ιδιωτική Ασφάλιση Υγείας!

Το 22ο επεισόδιο της εκπομπής θα μεταδοθεί ζωντανά, την Πέμπτη 29 Ιουνίου 2023 στις 18:00 το απόγευμα, όπως πάντα από το κανάλι του Cyprus Insuance WEBTV στο Youtube και τις σελίδες του Cyprus Insurance News σε Facebook και Linkedin.

Φιλοξενούμενοι του Παναγιώτης Σοφοκλέους, δημιουργού του Cyprus Insurance News, σε αυτό το πολύ ενδιαφέρον επεισόδιο θα είναι οι:

  • Μιχάλης Νιούλικος, Head Product Management, Eurolife
  • Στέλιος Σοφρωνίου, Accident & Health Manager, Universal Life
  • Χρίστος Σοφοκλέους, Head of Sales, Metlife Cyprus

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής θα συζητήσουμε τα δεδομένα που διαμορφώνουν για τον ασφαλιστικό κλάδο οι πρόσφατες εξελίξεις, τι προκλήσεις που αντιμετωπίζει γενικότερα η Ιδιωτική Ασφάλιση Υγείας ενώ θα απαντηθούν και καίριες συχνές ερωτήσεις που έχει συνήθως το καταναλωτικό κοινό!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Νέα υπηρεσία της Universal Life: Θεραπεία εξωτερικού ασθενούς χωρίς μετρητά

Συντονιστείτε με το κανάλι μας στο Youtube αυτή την Πέμπτη στις 6:00μμ ακριβώς για να παρακολουθήσετε ζωντανά αυτή την πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση.

Με την ευκαιρία αυτή, κάντε Subscribe στο κανάλι μας για να μαθαίνετε πρώτοι όλα όσα ενδιαφέροντα για την ασφάλιση ετοιμάζουμε.

Την εκπομπή φέρνουν κοντά σας οι ΧΟΡΗΓΟΙ:

Lambros Papasavvas & Co Ltd – KKERS Claim Services

Imperial – Dekra

DHD Insurance Agent

Insurance Insiders Club

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.