1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Συνεχίζεται αυτή τη βδομάδα στη βουλή η συζήτηση για τα τροχαία...

Συνεχίζεται αυτή τη βδομάδα στη βουλή η συζήτηση για τα τροχαία με μικροζημιές

Συνεχίζεται αυτή τη βδομάδα στη βουλή η συζήτηση για τα τροχαία με μικροζημιές
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Συνεχίζεται την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2022, η συζήτηση στην Κοινοβουλευτική Επιτροπή Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων σχετικά με τα προβλήματα που παρουσιάζονται σε σημεία μικροσυγκρούσεων μηχανοκινήτων οχημάτων και την παρακώλυση της κυκλοφορίας που προκαλείται, σε κάποιες περιπτώσεις, μέχρι την άφιξη των εκπροσώπων των ασφαλιστικών εταιρειών για την καταγραφή των περιστατικών.

Η αυτεπάγγελτη εξέταση από την επιτροπή ξεκίνησε έπειτα από εισήγηση του βουλευτή κ. Δημήτρη Δημητρίου.

Στη συνεδρίαση της επιτροπής για το πιο πάνω θέμα θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, του Τμήματος Τροχαίας Αρχηγείου της Αστυνομίας Κύπρου, του Συνδέσμου Ασφαλιστικών Εταιρειών Κύπρου (ΣΑΕΚ), του Ταμείου Ασφαλιστών Μηχανοκινήτων Οχημάτων (ΤΑΜΟ) και του Παγκύπριου Συνδέσμου Επαγγελματιών Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών (ΠΣΕΑΔ).

Θυμίζουμε ότι η θέση του συνδέσμου είναι ότι η  πλήρης απουσία ασφαλιστικών εταιρειών στο χώρο του τροχαίου θα προκαλέσει σοβαρά προβλήματα αφού κάτι τέτοιο θα δυσκολέψει την εξακρίβωση και τεκμηρίωση των πραγματικών γεγονότων που οδήγησαν στο ατύχημα με αποτέλεσμα να προκύψουν δυσκολίες στη διαδικασία καταμερισμού της ευθύνης και καταβολής των σωστών αποζημιώσεων.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.