1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Στις 8 Ιουνίου η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Μινέρβα Ασφαλιστικής!

Στις 8 Ιουνίου η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Μινέρβα Ασφαλιστικής!

Στις 8 Ιουνίου η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Μινέρβα Ασφαλιστικής!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Με ανακοίνωση της στο Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου, η Μινέρβα Ασφαλιστική ενημέρωσε το επενδυτικό κοινό ότι έχουν αποσταλεί ταχυδρομικώς προς τους μετόχους της Εταιρείας, οι προσκλήσεις για την Ετήσια Γενική Συνέλευση των μετόχων της Εταιρείας, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 8 Ιουνίου 2023 και ώρα 10:00 π.μ στα Κεντρικά Γραφεία της Εταιρείας στη Λευκωσία.

Η ημερήσια διάταξη της γενικής συνέλευσης έχει καθοριστεί ως εξής:

(1) Έκθεση του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ανεξάρτητων Ελεγκτών και υποβολή και έγκριση των ελεγμένων οικονομικών καταστάσεων της Εταιρείας, για το έτος που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2022. Όλα τα πιο πάνω έγγραφα θα είναι διαθέσιμα στα κεντρικά γραφεία της Εταιρείας, και το κάθε μέλος που δικαιούται να τα ζητήσει και να τα λάβει μπορεί, αν το επιθυμεί, να επικοινωνήσει προς τούτο με το τμήμα Μετοχών της Εταιρείας.

(2) Εκλογή Διοικητικών Συμβούλων σε αντικατάσταση των εκ περιτροπής απερχομένων.

(3) Καθορισμός της αμοιβής των Διοικητικών Συμβούλων.

(4) Επαναδιορισμός των Ανεξάρτητων Ελεγκτών και εξουσιοδότηση του Διοικητικού Συμβουλίου για καθορισμό της αμοιβής τους.

(5) Οποιοδήποτε άλλο θέμα που μπορεί, σύμφωνα με τους κανονισμούς της Εταιρείας, να παρουσιαστεί στην Ετήσια Γενική Συνέλευση.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση της η εταιρεία, η Ετήσια Έκθεση για το 2022, σύμφωνα με τον Περί Εταιρειών Νόμο Κεφ.113, μπορεί να ληφθεί από τους μετόχους, σε ηλεκτρονική μορφή μέσω της ιστοσελίδας του διαδικτυακού χώρου του Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου www.cse.com.cy καθώς επίσης και στην ιστοσελίδα της Εταιρείας www.minervacy.com , και σε έντυπη μορφή από τα Κεντρικά Γραφεία της Εταιρείας.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.