1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Στις 24 Μαΐου το 8ο Συνέδριο του ΠΣΕΑΔ

Στις 24 Μαΐου το 8ο Συνέδριο του ΠΣΕΑΔ

Στις 24 Μαΐου το 8ο Συνέδριο του ΠΣΕΑΔ
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Την Τετάρτη 24 Μαΐου 2023 θα πραγματοποιηθεί το 8ο Παγκύπριο Συνέδριο του Παγκύπριου Συνδέσμου Επαγγελματιών Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών (ΠΣΕΑΔ). Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία στο Δημοτικό Θέατρο Λατσιών στη Λευκωσία αλλά θα μεταδίδεται την ταυτόχρονα και διαδικτυακά.

Το συνέδριο έχει καταστεί θεσμός τα τελευταία χρόνια για την ασφαλιστική αγορά και αποτελεί ένα γεγονός που αναμένουν κάθε χρόνο οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές.

Το διοικητικό συμβούλιο του συνδέσμου ξεκίνησε ήδη πυρετώδεις με στόχο την πραγματοποίηση ακόμη ενός συνεδρίου με πλούσια θεματολογία που θα καλύψει όλα όσα απασχολούν σήμερα τον Ασφαλιστικό Διαμεσολαβητή ενώ ιδιαίτερη έμφαση θα δωθεί τη φετινή χρονιά στη διαδραστικότητα των συνέδρων!

Το πλήρες πρόγραμμα του συνεδρίου καθώς και όλες οι υπόλοιπες λεπτομέρειες αναμένετε να γνωστοποιηθούν τις επόμενες ημέρες και βδομάδες.

To Cyprus Insurance News θα είναι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά Υποστηρικτής Επικοινωνίας του συνεδρίου προβάλλοντας όλη τη δράση πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το συνέδριο.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.