1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Στήριξε έμπρακτα το TELETHON ο ΠΣΕΑΔ

Στήριξε έμπρακτα το TELETHON ο ΠΣΕΑΔ

Στήριξε έμπρακτα το TELETHON ο ΠΣΕΑΔ
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2022 ο Παγκύπριος έρανος TELETHON, με τα μέλη του Παγκύπριου Συνδέσμου Επαγγελματιών Ασφαλιστικών Συμβούλων (ΠΣΕΑΔ) να στηρίζουν έμπρακτα την διοργάνωση.

Μέλη του ΠΣΕΑΔ βρέθηκαν από το Σάββατο το πρωί μέχρι το αργά το απόγευμα σε υπεραγορές σε όλες τις πόλεις τις Κύπρου, συμβάλλοντας στην πώληση των λαχνών εισφοράς του εράνου. Το παρών τους από τα διάφορα σημεία που διεξαγόταν ο έρανος, με σκοπό τη στήριξη τους, έδωσαν πολλοί φίλοι του συνδέσμου. Μεταξύ άλλων ο Διευθύνων Σύμβουλος της Trust Insurance Cyprus, κ. Χρήστος Χριστοδούλου και ο διευθύνων σύμβουλος της SoEasy Insurance, κ. Γιάννης Νικολάου, διαχρονικός χορηγός του συνδέσμου.

Το TELETHON διοργανώνεται από το Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου και τον Σύνδεσμο Μυοπαθών Κύπρου από το 1994.

Στηρίζοντας το TELETHON μας δίνεται την ευκαιρία στο Ινστιτούτο να προσφέρει καλύτερες συνθήκες ζωής στους Μυοπαθείς συνανθρώπους μας. Το Ινστιτούτο εξασφαλίζει επίσης πιο ολοκληρωμένες και αποτελεσματικές ιατρικές και παραϊατρικές υπηρεσίες. Mέσα από μια σειρά κοινωνικών προγραμμάτων του Συνδέσμου Μυοπαθών Κύπρου, καταφέρνει να αναβαθμίζει την ποιότητα ζωής τους.

Το TELETHON χρηματοδοτεί ακόμα την επιστημονική έρευνα για την εξεύρεση θεραπειών για νευρολογικές και γενετικές παθήσεις. Η επιστημονική έρευνα είναι το σπουδαιότερο μέσο για την εξασφάλιση καλύτερης προοπτικής στον τομέα της υγείας για τις επερχόμενες γενιές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Έκλεψε τις εντυπώσεις το καλωσόρισμα της AXERIA στην Κύπρο

Δείτε πιο κάτω φωτογραφικό υλικό όπως δημοσιεύθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από μέλη του συνδέσμου.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.