1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Στην τελική ευθεία οι διεργασίες για τις συνελεύσεις και την εκλογική...

Στην τελική ευθεία οι διεργασίες για τις συνελεύσεις και την εκλογική διαδικασία του ΠΣΕΑΔ

Στην τελική ευθεία οι διεργασίες για τις συνελεύσεις και την εκλογική διαδικασία του ΠΣΕΑΔ
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Πραγματοποιήθηκε χθες Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2021 η τελευταία συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου του Παγκύπριου Συνδέσμου Επαγγελματιών Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών (ΠΣΕΑΔ).

Στην συνεδρία καθορίστηκαν οι ημερομηνίες για τις επαρχιακές γενικές συνελεύσεις του συνδέσμου, όπου θα υπάρχει απολογισμός της δράσης της κάθε επαρχίας και εκλογή των νέων επαρχιακών επιτροπών, αλλά και των 17 μελών του Παγκύπριου ΔΣ.

Με το πέρας των επαρχιακών συνελεύσεων θα πραγματοποιηθεί η Παγκύπρια Γενική Συνέλευση για απολογισμό δράσης και σύσταση  του Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου αλλά και του νέου Προεδρείου του συνδέσμου. Η όλη εκλογική διαδικασία θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 18 Ιανουαρίου και 2 Φεβρουαρίου 2022.

Σε επικοινωνία της σελίδας μας με τον Οργανωτικό Γραμματέα του συνδέσμου κ. Πάνο Τσιολή, μας ανάφερε ότι «ο σύνδεσμος έχει οργανωθεί και προγραμματιστεί για μία γιορτή της δημοκρατίας, δίνοντας μηνύματα χαράς και ενότητας στα μέλη του, με στόχο να δώσουμε όλοι μαζί φωνή στον ασφαλιστικό διαμεσολαβητή για ένα καλύτερο μέλλον του επαγγέλματος, της βιομηχανίας αλλά και των πελατών μας που εκπροσωπούμε».

Συνέχισε ότι «πετύχαμε πολλά τα τελευταία δύο χρόνια καταφέρνοντας να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις της πανδημίας και στόχος μας είναι να πετύχουμε ακόμη περισσότερα τα επόμενα χρόνια αφού είναι ξεκάθαρο ότι υπάρχουν πολλές δυνατότητες.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Νέο σεμινάριο ΠΣΕΑΔ: Ανάλυση Ασφαλιστικών Αναγκών για επιχειρήσεις

Με τον νέο χρόνο θα εκδοθεί σχετικό δελτίο τύπου από τον ΠΣΕΑΔ με πληροφορίες τόσο για την κάθε επαρχιακή Γενική Συνέλευση όσο για την Παγκύπρια Συνέλευση.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.