1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Στην So Easy Insurance η ασφαλιστική κάλυψη των Φυσιοθεραπευτών του ΟΚΥΠΥ

Στην So Easy Insurance η ασφαλιστική κάλυψη των Φυσιοθεραπευτών του ΟΚΥΠΥ

Στην So Easy Insurance η ασφαλιστική κάλυψη των Φυσιοθεραπευτών του ΟΚΥΠΥ
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Σε πρόσφατο ανοικτό διαγωνισμό, τον οποίο προκήρυξε ο Οργανισμός Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥΠΥ), η εταιρεία So Easy Insurance Brokers Ltd εξασφάλισε την ασφαλιστική κάλυψη επαγγελματικής ευθύνης για τους Φυσιοθεραπευτές του ΟΚΥΠΥ.

Την σχετική δημοσίευση έκανε η So Easy Insurance στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η SoEasy Insurance Brokers Ltd είναι αδειοδοτημένοι μεσίτες ασφαλίσεων γενικού κλάδου, με γραφεία σε Λευκωσία, Λεμεσό, Λάρνακα και Πάφο.

Ένα από τα προϊόντα της εταιρείας είναι η Ασφάλιση Επαγγελματικής Ευθύνης η οποία με βάση τον νόμο του Γενικού Συστήματος Υγείας (ΓΕΣΥ) είναι υποχρεωτική για όλους τους επαγγελματίες παρόχους υπηρεσιών υγείας.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το σχέδιο Ασφάλισης Επαγγελματικής Ευθύνης της So Easy μπορείτε να βρείτε εδώ https://soeasyinsurance.com.cy/el/professional-liability-insurance/

soeasy-okypy-2

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.