SoEasy Insurance

Featured
SoEasy Insurance
Τηλέφωνο
77774567
Ιστοσελίδα
Πλήρης Διεύθυνση
Nicosia Office: 56 Acropoleos Avenue, 2012 Nicosia
Limassol Office: 2 Despinas Pattichi str, 3071 Limassol
Larnaca Office: 3 Griva Digeni Avenue, Megaro Karagiorghi, 6045 Larnaca
Paphos Office: 53 Nicolaou Nicolaide Avenue, “Andri – Melina” Court, Shops 1 & 2, 8010 Paphos
Περιγραφή

Η SoEasy Insurance Brokers Ltd έχει ιδρυθεί στην Κύπρο με Αριθμό Εγγραφής HE371047. Είμαστε μεσίτες ασφαλίσεων αδειοδοτημένοι και υπό την εποπτεία της Υπηρεσίας Ελέγχου Ασφαλιστικών Εταιρειών που υπάγεται στο Υπουργείο Οικονομικών της Κυπριακής Δημοκρατίας, με αριθμό άδειας E.A/B9434.

Ως μεσίτες ασφαλίσεων έχουμε υποχρέωση να διατηρούμε νομική και οικονομική ανεξαρτησία έναντι των ασφαλιστικών και αντασφαλιστικών επιχειρήσεων με τις οποίες συνεργαζόμαστε. Eίμαστε επίσης υπόχρεοι στον ασφαλισμένο μας μόνο για την ορθή τήρηση των γραπτών οδηγιών του.

Αντιπροσωπεύουμε αποκλειστικά τους πελάτες μας που επιθυμούν να ασφαλιστούν αναζητώντας τις καλύτερες λύσεις της αγοράς για κάθε ενδιαφερόμενο άτομο.

Η ιστοσελίδα http://www.soeasyinsurance.com.cy έχει δημιουργηθεί για να καλύψει τη μεγάλη ζήτηση για εξεύρεση και αγορά ασφαλιστικής κάλυψης στην Κύπρο ηλεκτρονικά (online), για ασφάλιση Οχημάτων, Κατοικίας, Ταξιδίου, Ιατροφαρμακευτικής Περίθαλψης και άλλων κινδύνων.

Στην SoEasy Insurance είμαστε αφοσιωμένοι στη δημιουργία ασφαλιστικών λύσεων που περιλαμβάνουν ποιοτική προστασία που δίνει αξία στα χρήματα σας. Επιθυμία μας η δημιουργία και διατήρηση επιτυχημένων σχέσεων με τους πελάτες μας, και τους εργοδοτούμενους μας. Παράλληλα, στοχεύουμε πρός την στήριξη των συνεργατών μας για σταθερή και βιώσημη ανάπτυξη των στόχων τους. Η επιτυχία μας μετριέται από τους πελάτες που μας επιλέγουν επανειλημμένα. Έτσι βλέπουμε πως πιστεύουν στην ικανότητα μας να ικανοποιήσουμε ή ακόμα και να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες τους σε θέματα τιμής, εξυπηρέτησης και διεκπεραίωσης απαιτήσεων.

Τα προϊόντα μας είναι ειδικά σχεδιασμένα ώστε να ανταποκρίνονται στις ατομικές ανάγκες των πελατών μας. Επιπλέον οι υπηρεσίες μας είναι ιδιαίτερα εξατομικευμένες, φιλικές και πάνω από όλα αξιόπιστες. Πέραν από τις online υπηρεσίες έχουμε γραφεία στη Λεμεσό, τη Λευκωσία, τη Λάρνακα και την Πάφο και είμαστε πάντα κοντά σε όλους τους πελάτες μας. Τα ασφαλιστικά μας προϊόντα καλύπτουν σχεδόν όλους τους ασφαλιστικούς κινδύνους στην Κύπρο και σε ανταγωνιστικές τιμές.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.