1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Σε ρυθμούς εκλογών ο ΠΣΕΑΔ!

Σε ρυθμούς εκλογών ο ΠΣΕΑΔ!

Σε ρυθμούς εκλογών ο ΠΣΕΑΔ!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Πραγματοποιούνται αυτό το διάστημα οι τελευταίες συνεδρίες των Επαρχιακών Επιτροπών του Παγκύπριου Συνδέσμου Επαγγελματιών Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών (ΠΣΕΑΔ), ενόψει και των ετήσιων γενικών εκλογικών συνελεύσεων που θα προγραμματιστούν εντός του Ιανουαρίου 2022 για απολογισμό της διετίας των επαρχιακών επιτροπών και του Παγκύπριου Διοικητικού Συμβουλίου.

Οι εκλογικές συνελεύσεις των επαρχιών για απολογισμό προγραμματίζονται για τον Ιανουάριο του 2022 και σκοπό έχουν τόσο την διαμόρφωση της επιτροπής της κάθε επαρχίας αλλά και την ανάδειξη των αντιπροσώπων κάθε επαρχίας στην κεντρική επιτροπή του ΠΣΕΑΔ.

Κατά την διάρκεια της τελευταίας συνεδρίας της κάθε επαρχιακής επιτροπής, παρουσία του Οργανωτικού Γραμματέα του συνδέσμου κ. Πάνου Τσιολή, γίνετε ενημέρωση για τα τεκταινόμενα του συνδέσμου το τελευταίο διάστημα, πραγματοποιείται ανασκόπηση της δράσης της επαρχίας και καθορίζονται οι στόχοι για το μέλλον.

Αρχή στις συναντήσεις έγινε με την συνεδρία της Επαρχιακής Επιτροπής Λεμεσού η οποία πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή στο ξενοδοχείο Curium. Μετά το πέρας της συνεδρίας τόσο ο κ. Τσιολής, ο Πρόεδρος της Επαρχιακής Επιτροπής ΛΕΜΕΣΟΥ κ. Παύλος Θεοδοσίου και ο Επαρχιακός Οργανωτικός Γραμματέας της κ. Αντίγονος Θεοδώρου σε δήλωση τους ευχαρίστησαν όλα τα μέλη της επαρχίας για την βοήθεια και την στήριξη τους κατά την διάρκεια της συνεργασίας τους τα τελευταία 2 χρόνια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Μέχρι 30 Απριλίου το Early Bird για το συνέδριο του ΠΣΕΑΔ - Δήλωσε συμμετοχή

Συνέχισαν τονίζοντας ότι στόχος είναι «ένα καλύτερο επάγγελμα, για ανύψωση του επαγγελματία Διαμεσολαβητή, για μια καλύτερη βιομηχανία και διασφάλιση των δικών μας δικαιωμάτων αλλά και των πελατών – καταναλωτών μας στο λειτούργημα που εξασκούμε. Οι συνελεύσεις αποτελούν γιορτή της Δημοκρατίας και καλούμε όλους τους επαγγελματίες διαμεσολαβητές να παρευρεθούν δυναμικά για ένα καλύτερο μέλλον. Δεν περισσεύει κάνεις .»

Επόμενη συνάντηση σήμερα Τετάρτη στην Επαρχία Πάφου ενώ θα ακολουθήσουν οι επαρχίες Λευκωσίας και Λάρνακας/Αμμοχώστου.

Με το πέρας των επαρχιακών συναντήσεων, το συμβούλιο του ΠΣΕΑΔ θα συνεδριάσει για να καθορίσει την ημερομηνία για την Παγκύπρια Συνέλευση του συνδέσμου για απολογισμό η οποία θα είναι και εκλογική.

Η σελίδα μας παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις και θα σας μεταφέρει οποιαδήποτε νεότερα προκύπτουν.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.