1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Σάκης Διονυσίου: «H DHD Insurance θα συνεχίσει να προσφέρει προστασία και...

Σάκης Διονυσίου: «H DHD Insurance θα συνεχίσει να προσφέρει προστασία και σιγουριά στις επιχειρήσεις»

Σάκης Διονυσίου: «H DHD Insurance θα συνεχίσει να προσφέρει προστασία και σιγουριά στις επιχειρήσεις»
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Άκρως επιτυχημένη χαρακτηρίστηκε η ενημερωτική ημερίδα που πραγματοποιηθήκε την περασμένη Πέμπτη 07 Δεκεμβρίου 2023 στη Λεμεσό, από το Ασφαλιστικό Γραφείο DHD INSURANCE με θέμα «Αξιολόγηση Κινδύνων: Ένα Απαραίτητο Εργαλείο για τη σύγχρονη Επιχείρηση».

Η έναρξη πραγματοποιήθηκε με την ομιλία του κ. Σάκη Διονυσίου, ιδιοκτήτη του Ασφαλιστικού Γραφείου DHD Insurance με έδρα τη Λεμεσό, ο οποίος καλωσόρισε τους προσκεκλημένους και ευχαρίστησε θερμά τους υποστηρικτές και χορηγούς της ενημερωτικής ημερίδας.

Ακολουθεί ο χαιρετισμός του κ. Διονυσίου:

«Αξιότιμε κ. Δήμαρχε Λεμεσού,

Αξιότιμε κ. πρόεδρε του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Λεμεσού

Φίλες και Φίλοι,

Αρχικά θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για τη σημερινή σας παρουσία, στην ενημερωτική ημερίδα που διοργανώνει το ασφαλιστικό μας γραφείο!

Από την πρώτη μέρα που μου μπήκε η ιδέα για την διοργάνωση αυτής της ημερίδας, υπήρχε ένας ξεκάθαρος στόχος! Να δώσουμε αξία σε όσους δώσουν το παρόν τους και μας διαθέσουν μερικές ώρες από τον πολύτιμο χρόνο τους!

Εδώ και 25 χρόνια, που η DHD Insurance δραστηριοποιείται στον Ασφαλιστικό Κλάδο, στόχος μας είναι η εξυπηρέτηση των πελατών μας με συνέπεια και επαγγελματισμό. Στα πλαίσια της φιλοσοφίας μας ότι ο πελάτης, θα πρέπει να είναι πάντα στο επίκεντρο προχωρήσαμε τελικά στη διοργάνωση αυτής της ενημερωτικής ημερίδας και είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόσαστε εδώ μαζί μας.

Γνωρίζουμε πολύ καλά τις πολύπλευρες προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε όλοι όσοι δραστηριοποιούμαστε στον επιχειρηματικό κόσμο. Η έκρηξη του κόστους λειτουργίας του συνόλου των επιχειρήσεων τα τελευταία 2 – 3 χρόνια μαζί με την αβεβαιότητα που δημιουργεί το σημερινό γεωπολιτικό περιβάλλον και την κλιματική αλλαγή, γνωρίζουμε πολύ καλά ότι κάνουν το έργο κάθε επιχειρησης πολύ πιο δύσκολο, πολύπλοκο και ευάλωτο σε τυχόν απρόοπτα που μπορεί να συμβούν.

Έχοντας το προνόμιο να δραστηριοποιούμαστε σε ένα σημαντικό κλάδο της οικονομίας όπως ο Ασφαλιστικός, γνωρίζουμε τη σημασία που έχει μία σωστή αξιολόγηση κινδύνων για κάθε επιχείρηση και η λήψη μέτρων για μετριασμό των κινδύνων που την περιβάλλουν.

Και ο καλύτερος μηχανισμός που ανακάλυψε ο άνθρωπος και έχουν στη διάθεση τους οι επιχειρήσεις για να μεταφέρουν τα ρίσκα που αντιμετωπίζουν σε κάποιον άλλο, είναι η Ασφάλιση! Ένας μηχανισμός που ξεκίνησε από τα αρχαία χρόνια, όταν ο θεσμός της ασφάλισης εφαρμοζόταν με ανταλλαγή προϊόντων.

Θέλοντας να εμπλουτίσουμε το πρόγραμμα της ημερίδας και να μην σας φέρουμε εδώ για να σας μιλήσουμε απλά για «ασφαλιστικά προϊόντα», θα δείτε ότι στο πρόγραμμα υπάρχουν παρουσιάσεις για σημαντικά θέματα όπως η κυβερνοασφάλεια, η διαχείριση προσωπικού αλλά και θέμα που αφορά τις γυναίκες στον επιχειρηματικό στίβο.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ομιλητές που θα φροντίσουν να μας μεταδώσουν σήμερα πολύτιμες γνώσεις. Ξεκινώντας από τον Γιώργο Νατάρ που θα μας μιλήσει για τη σημασία της αξιολόγηση κινδύνων για τις επιχειρήσεις σήμερα.

Στον Ανδρέα Ιακώβου από την BDO που θα μας μιλήσει για τους κινδύνους στον κυβερνοχώρο. Τον Ανδρέα Γρηγορίου της Trust Insurance που θα μας μιλήσει για το Cyber Insurance. Και τον Άγγελο Παναγή της SoEasy Insurance, που θα μας μιλήσει για τις ασφαλίσεις πιστώσεων και για τις εγγυητικές επιστολές, όπου ναι δεν είναι πλεον προνόμιο των τραπεζών, πρόκειται για δύο ασφαλιστικά προιόντα που ειδικά το 2ο μπορεί να προσφέρει σημαντική ρευστότητα στις επιχειρήσεις.

Η ημερίδα μας θα κλείσει με δύο ομιλίες εκτός διαχείρισης ρίσκου και ασφάλισης, με τον Πέτρο Φιλίππου να μας μιλά για τον κίνδυνο του αδιάφορου προσωπικού και την Πηνελόπη Μαγουλιανίτη που θα καταρρίψει για όλους μας μύθους για τις γυναίκες στις επιχειρήσεις.

Κλείνοντας, θα ήθελα να ευχαριστήσω ξανά το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Λεμεσού που έθεσε την εκδήλωση αυτή υπό την αιγίδα του, τον σύνδεσμο Βιομηχάνων Αγίου Αθανασίου για τη στήριξη του, καθώς και την BDO για τη στήριξη και συμμετοχή στην ημερίδα.

Ακόμα θέλω να ευχαριστήσω όλους τους Χορηγούς, Υποστηρικτές και Χορηγούς Επικοινωνίας της εκδήλωσης αυτής που χωρίς τη συμβολή τους δεν θα ήταν εφικτή η διοργάνωση.

Πριν σας αφήσω θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω,ότι όλοι εμείς στην DHD Insurance με την συνεχή επιμόρφωση και εξέλιξη θα συνεχίσουμε να σας προσφέρουμε τα καλύτερα προϊόντα και με τη σωστή εξυπηρέτηση θα προσφέρουμε αξία, προστασία και σιγουριά στις επιχειρήσεις σας.

Και πάλι σας ευχαριστώ όλους και εύχομαι να απολαύσετε το περιεχόμενο της ημερίδας μας και θα χαρώ να μιλήσουμε προσωπικά μετά το τέλος των παρουσιάσεων!»

Δείτε αναλυτικά τη ροή της ενημερωτικής ημερίδας: Ημερίδα της DHD INSURANCE

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.