1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Ξεχώρισε η ημερίδα της DHD Insurance στη Λεμεσό

Ξεχώρισε η ημερίδα της DHD Insurance στη Λεμεσό

Ξεχώρισε η ημερίδα της DHD Insurance στη Λεμεσό
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Κέρδισε τις εντυπώσεις η ενημερωτική ημερίδα που διοργάνωσε το Ασφαλιστικό Γραφείο DHD Insurance με έδρα τη Λεμεσό, με θέμα «Αξιολόγηση Κινδύνων: Ένα Απαραίτητο Εργαλείο για τη σύγχρονη Επιχείρηση».

Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Λεμεσού και πραγματοποιήθηκε με τη στήριξη του Συνδέσμου Βιομηχάνων Αγίου Αθανασίου την προηγούμενη Πέμπτη, 07 Δεκεμβρίου 2023,  στο ξενοδοχείο Atlantica Oasis στη Λεμεσό.

Στην ενημερωτική ημερίδα υπήρξε μεγάλη προσέλευση ενώ οι πλούσιες ομιλίες δημιούργησαν εποικοδομητικό διάλογο και αποτέλεσαν το πρόσφορο έδαφος ώστε το κοινό να θέσει σημαντικά ερωτήματα και να ενημερωθεί από τους αξιόλογους ομιλητές ενδελεχώς όσον αφορά ζητήματα αξιολόγησης κινδύνων!

Η έναρξη πραγματοποιήθηκε με την ομιλία του κ. Σάκη Διονυσίου, ιδιοκτήτη του Ασφαλιστικού Γραφείου DHD Insurance με έδρα τη Λεμεσό, ο οποίος καλωσόρισε τους προσκεκλημένους και ευχαρίστησε θερμά τους υποστηρικτές και χορηγούς της ενημερωτικής ημερίδας.

Κλείνοντας την ομιλία του ο κ. Σάκης Διονυσίου σημείωσε: «Θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω ότι η DHD Insurance θα συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα στις Κυπριακές αλλά και ξένες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας, τόσο στην πόλη της Λεμεσού αλλά σε ολόκληρο το νησί όπου εξυπηρετούμε τους πελάτες μας. Στόχος μας να τους προσφέρουμε πάντα την προστασία και τη σιγουριά που χρειάζονται για να πετύχουν στον επιχειρηματικό στίβο.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Όλα για τις ασφαλίσεις εγγυήσεων και πιστώσεων στο νέο επεισόδιο του Insurance Talks!

Με την παρουσία τους τίμησαν την Ημερίδα και απηύθυναν χαιρετισμό ο Δήμαρχος Λεμεσού κ. Νίκος Νικολαΐδης, ο Πρόεδρος Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Λεμεσού, κ. Ανδρέας Τσουλόφτας, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχάνων Αγίου Αθανασίου κ. Βάσος Δημητριάδης. Επιπλέον, χαιρετισμό εκ μέρους του Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων απηύθυνε ο Διευθυντής του Τμήματος Επιθεώρησης Εργασίας κ. Άριστος Οικονομίδης.

Στη συνέχεια το λόγο για την πρώτη ομιλία της Ενημερωτικής Ημερίδας πήρε ο κ. Γιώργος Νατάρ, πιστοποιημένος εκπαιδευτής Επιχειρήσεων και Ασφαλίσεων, ο οποίος μίλησε για τη σημασία της αξιολόγησης κινδύνων και πώς οι επιχειρήσεις μπορούν να την αξιοποιήσουν.

Ακολούθησε η παρουσίαση του κ. Ανδρέα Ιακώβου, Διευθυντή Υπηρεσιών Τεχνολογικού Κινδύνου στην BDO Cyprus με θέμα «Ο Κυπριακός Κυβερνοχώρος και μέτρα πρόληψης κατά των κυβερνοεπιθέσεων.». Ο κ. Ανδρέου αναφέρθηκε σε στατιστικά στοιχεία που αφορούν τις κυβερνοεπιθέσεις στην Κύπρο και πώς μπορούν οι επιχειρήσεις να προστατευτούν.

Η επόμενη παρουσίαση ήταν του κ. Άγγελου Παναγή, Non Motor Manager της SoEasy Insurance Cyrpus, ο οποίος μίλησε για δύο πολύ χρήσιμα είδη ασφαλίσεων για τις επιχειρήσεις: τις Εγγυητικές επιστολές και τις Ασφαλίσεις Πιστώσεων. Όσον αφορά τις εγγυητικές επιστολές, ο κ. Παναγή εξήγησε πώς μπορεί η ασφάλιση να δώσει εναλλακτικές λύσεις σε επιχειρήσεις όπως οι Εργολάβοι και να τονώσει τη ρευστότητά τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  SoEasy Insurance: Πώς να καταχωρήσεις το ακίνητό σου στην Airbnb;

Ακολούθως, ο κ. Ανδρέας Γρηγορίου, Training and Development Manager της Trust International Insurance Company στην ομιλία του με θέμα την Ασφάλιση στον Κυβερνοχώρο αναφέρθηκε στις ασφαλιστικές λύσεις που υπάρχουν για προστασία σε περιπτώσεις κυβερνοεπιθέσεων.

Η ημερίδα έκλεισε με δύο ομιλίες εκτός διαχείρισης ρίσκου και ασφάλισης, με τον κ. Πέτρο Φιλίππου που μίλησε για τον κίνδυνο του Αδιάφορου Προσωπικού και την κα Πηνελόπη Μαγουλιανίτη που κατέρριψε όλους μας τους Μύθους για τις Γυναίκες στις Επιχειρήσεις.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Πέτρος Φιλίππου, Σύμβουλος Ηγεσία, Επικοινωνίας και επιχειρηματικότητας στην ομιλία του με τίτλο «Ο κίνδυνος του αδιάφορου προσωπικού και πώς να το αλλάξεις» αναφέρθηκε σε εκείνες τις ενέργειες με τις οποίες οι επιχειρήσεις μπορούν να αυξήσουν τη δέσμευση του προσωπικού τους.

Η ημερίδα έκλεισε με την ομιλία της κυρίας Πηνελόπης Μαγουλιανίτη, Certified Mindset and Transformational Coach, εκπαιδεύτρια, ομιλήτρια και συγγραφέας, με θέμα: «Η δύναμη της αυθεντικότητας – Καταρρίπτοντας τους μύθους για τις γυναίκες σε επιχειρήσεις» τονίζοντας τη σημασία της ισορροπίας και της αυτοφροντίδας στην πορεία προς την επίτευξη της επιτυχίας!

Ακολούθησε δεξίωση που ολοκλήρωσε την ενημερωτική ημερίδα και έδωσε την ευκαιρία στους παρευρισκόμενους να συζητήσουν για τη θεματολογία και να λύσουν επιπλέον απορίες.

Δείτε πιο κάτω φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Χρύσα Πράντζαλου

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.