1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση του 7ου Συνεδρίου του...

Πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση του 7ου Συνεδρίου του ΠΣΕΑΔ

Πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση του 7ου Συνεδρίου του ΠΣΕΑΔ
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Πραγματοποιήθηκε, σήμερα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λατσιών, η συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση του προγράμματος του 7ου Συνεδρίου του Παγκύπριου Συνδέσμου Επαγγελματιών Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών (ΠΣΕΑΔ), που θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο Παρασκευή 3 Ιουνίου στο Δημοτικό Θέατρο Λατσιών.

Στη συνέντευξη Τύπου εναρκτήριο χαιρετισμό απηύθυνε ο οργανωτικός Γραμματέας του συνδέσμου και προεδρεύων του συνεδρίου κ. Πάνος Τσιολής, ο οποίος, μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι το συνέδριο πλέον έχει καταστεί θεσμός και γιορτή για την ασφαλιστική βιομηχανία. Φέτος, πρόσθεσε, κάναμε κάποιες αλλαγές όσον αφορά το περιεχόμενο του συνεδρίου και τον τρόπο διεξαγωγής του, αφού έχουν αυξηθεί τα θέματα και οι ομιλητές αλλά έχουμε μειώσει τον χρόνο ώστε να είναι πιο ποιοτικές οι ομιλίες.

Αναφερόμενος στη θεματολογία του συνεδρίου, που είναι και φέτος πλούσια, αυτή θα περιλαμβάνει θέματα που έχουν να κάνουν, μεταξύ άλλων, με την τεχνολογία, τις κυβερνοεπιθέσεις και την κυβερνοασφάλιση, το περιβάλλον και το συνταξιοδοτικό πρόβλημα. Σκοπός του συνεδρίου μας είναι να κινητοποιήσουμε τους συναδέλφους μας, να τους βοηθήσουμε με τα διάφορα τεχνολογικά εργαλεία που θα παρουσιαστούν αλλά και με άλλα θέματα που θα τους παρακινήσουν να διασφαλίσουν το μέλλον, τόσο των ίδιων όσο και των συνεργατών τους αλλά και των καταναλωτών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Έρχεται στις 21 Μαΐου το 9ο Παγκύπριο Συνέδριο του ΠΣΕΑΔ

Τέλος αναφέρθηκε στη μεγάλη επιτυχία που αναμένετε να έχει το συνέδριο αφού ήδη έχουν εγγραφεί 430 σύνεδροι για φυσική παρουσία και άλλοι σχεδόν 100 για παρακολούθηση μέσω διαδικτύου ενώ ανέφερε ότι σχεδόν όλη η ασφαλιστική αγορά στηρίζει το συνέδριο του συνδέσμου καταφέρνοντας φέτος την κατάρριψη του ρεκόρ χορηγιών.

 Ακολούθως, ο Πρόεδρος του συνδέσμου κ. Κυριάκος Ανδρέου, στον δικό του χαιρετισμό αφού ευχαρίστησε τον διαχρονικό Μέγα Χορηγό του συνεδρίου, την SoEasy Insurance Brokers Ltd και τον Διευθύνων Σύμβουλο της Γιάννη Νικολάου, αναφέρθηκε στη στήριξη που ο σύνδεσμος αποφάσισε να προσφέρει φέτος στο Φιλανθρωπικό Ίδρυμα «Χάρισμα». ‘Όπως είπε ως σύνδεσμος συνεχίζουμε να προσπαθούμε να προσφέρουμε στην κοινωνία και φέτος αποφασίσαμε να στηρίξουμε το φιλανθρωπικό Ίδρυμα «Χάρισμα» το οποίο διεξάγει ένα λειτούργημα, βοηθώντας παιδιά με ιδιαίτερες ικανότητες να εξωτερικεύσουν το ταλέντο τους στις τέχνες και τον αθλητισμό. Αυτό δείχνει, συνέχισε, την προσπάθεια μίας πολιτισμένης κοινωνίας να βοηθήσει αυτά τα παιδιά να ξεφύγουν από την αποξένωση και να ενταχθούν με ένα όμορφο τρόπο στην κοινωνία εκφράζοντας ταυτόχρονα το ταλέντο τους.

Μιλώντας για τον τίτλο του συνεδρίου που είναι «Διασφαλίζοντας το μέλλον» ανέφερε ότι ο λόγος που επιλέχθηκε ο συγκεκριμένος τίτλος, είναι επειδή θεωρούν ότι μέσα στο αβέβαιο περιβάλλον που ζούμε όλοι σήμερα, καλούμαστε σαν επαγγελματίες διαμεσολαβητές να δώσουμε λύσεις και να στηρίξουμε την κοινωνία, διασφαλίζοντας το μέλλον, ασφαλίζοντας σωστά τους κινδύνους που απειλούν την κάθε οικογένεια και την κάθε επιχείρηση και δείχνοντας επαγγελματισμό, γνώση και κατάρτιση να καταφέρουμε να καθοδηγήσουμε τους πελάτες μας για το μέλλον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Μεγάλες προοπτικές από την είσοδο της AXERIA στην Κυπριακή Ασφαλιστική Αγορά

Σε ερώτηση γιατί είναι σημαντικό το συνέδριο τόσο για τους διαμεσολαβητές αλλά και τον ίδιο τον σύνδεσμο, απάντησε ότι για τους διαμεσολαβητές είναι σημαντικό γιατί μέσα από τη θεματολογία του συνεδρίου έχουν την ευκαιρία να αποκομίσουν περισσότερες γνώσεις αφού κάθε χρόνο το συνέδριο είναι «κτισμένο» ειδικά για τους διαμεσολαβητές επικεντρώνοντας την θεματολογία του στις δικές τους ανάγκες και προβλήματα. Όσο αφορά τη σημασία του συνεδρίου για τον ίδιο τον σύνδεσμο, είπε ότι η διοργάνωση του δίνει μία ιδιαίτερη βαρύτητα και κύρος στο ίδιο το επάγγελμα και στον ίδιο τον σύνδεσμο.

Ενώ απαντώντας σε ερώτηση για τη διοργάνωση ενός πανελλαδικού ή περιφερειακού συνεδρίου τα επόμενα χρόνια, είπε ότι είναι στις σκέψεις του συνδέσμου η ανάπτυξη του συνεδρίου εκτός των Κυπριακών συνόρων και ότι υπάρχει μία εν εξελίξει προσπάθεια κυρίως με Ελλαδίτες συναδέλφους, με το επόμενο συνέδριο να μην αποκλείετε να έχει μία διαφορετική μορφή.  

Στη συνέχεια, ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας SoEasy Insurance, κ. Γιάννης Νικολάου αφού ευχαρίστησε τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Επαγγελματιών Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών για την διαχρονική συνεργασία, εξέφρασε την βεβαιότητα του για επιτυχία του συνεδρίου.  

Τέλος, ο πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος «Χάρισμα», κ. Σταύρος Σιδεράς, αφού ευχαρίστησε με τη σειρά του τόσο τον σύνδεσμο όσο και τον πρόεδρο του συνδέσμου κ. Κυριάκο Ανδρέου για τη στήριξη, αναφέρθηκε στο έργο του ιδρύματος που είναι να βοηθήσει χαρισματικούς ανθρώπους στην Κύπρο που έχουν κάποιες ιδιαιτερότητες να αναδείξουν το ταλέντο τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Ο Πάνος Λελεδάκης στο 9ο Συνέδριο του ΠΣΕΑΔ

Στη συνέχεια αναφέρθηκε με συγκίνηση, στην ιστορία της μικρής Νεφέλης που ήταν το έναυσμα για δημιουργία του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος το «Χάρισμα» αλλά και στο σήμερα που το «Χάρισμα» υποστηρίζει πάνω από 50 καλλιτέχνες με ιδιαιτερότητες και αναπηρίες προσφέροντας τους δωρεάν μαθήματα μουσικής και θεάτρου. Κλείνοντας ανέφερε ότι στόχος του ιδρύματος για το μέλλον είναι να καταφέρει να προσφέρει ένα σπίτι, μία στέγη, σε αυτά τα παιδιά.

Για το πρόγραμμα και τις εγγραφές του συνεδρίου πατήστε εδώ.

Δείτε το βίντεο της συνέντευξης τύπου όπως το επιμελήθηκε το City Channel.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.