1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Παρών στο 8ο συνέδριο του ΠΣΕΑΔ, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών...

Παρών στο 8ο συνέδριο του ΠΣΕΑΔ, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών (ΠΟΑΔ)!

Παρών στο 8ο συνέδριο του ΠΣΕΑΔ, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών (ΠΟΑΔ)!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Το παρών της στο Συνέδριο που διοργανώνει ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Επαγγελματιών Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών (ΠΣΕΑΔ) θα δώσει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών (ΠΟΑΔ).

Την ΠΟΑΔ στο 8ο Συνέδριο του ΠΣΕΑΔ, θα εκπροσωπήσουν και θα απευθύνουν σύντομο χαιρετισμό στους συνέδρους, ο Πρόεδρος της κ. Ηλίας Τσολάκης και ο Β΄ Γενικός Γραµµατέας της ομοσπονδίας, κ. Γεώργιος Νίκου!

Όπως ανάφερε ο πρόεδρος του ΠΣΕΑΔ, κ. Κυριάκος Ανδρέου στην εκπομπή Insurance Talks Live, τα τελευταία τουλάχιστο 2 χρόνια ο ΠΣΕΑΔ έχει ενισχύσει τις σχέσεις του με την ΠΟΑΔ αφού θεωρούν σαν σύνδεσμος ότι οι Ασφαλιστικοί Διαμεσολαβητές σε Ελλάδα και Κύπρο έχουν κοινούς προβληματισμούς και  μπορούν μαζί να δημιουργήσουν τις συνθήκες για να μεταφέρουν στα κέντρα αποφάσεων στην Ευρώπη, θέματα κοινού ενδιαφέροντος που θα μπορέσουν να βοηθήσουν στη βελτίωση της διαμεσολάβησης σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Επιπρόσθετα ο κ. Ανδρέου ανάφερε ότι μαζί με την ΠΟΑΔ θέλουν να προχωρήσουν στην ανάπτυξη σχέσεων που να μπορούν να οδηγήσουν σε κοινές δράσεις ενώ διαβεβαίωσε ότι αυτή η σχέση που έχει δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια, θα βοηθήσει την ανάπτυξη γενικά του θεσμού της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης και στις 2 χώρες.

Μιλώντας στο Cyprus Insurance News, o πρόεδρος της ΠΟΑΔ κ. Ηλίας Τσολάκης, ανάφερε ότι Ελλάδα και Κύπρος μπορούν στο μέλλον να διαδραματίσουν καταλυτικό ρόλο στα δρώμενα του θεσμού για την Νοτιοανατολική Μεσόγειο ενώ ο Β’ Γενικός γραμματέας της ομοσπονδίας κ. Γεώργιος Νίκου, τόνισε την βεβαιότητα ότι ενωμένη η Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση σε Ελλάδα και Κύπρο αλλά και πανευρωπαϊκά θα καταφέρει να πάρει τη θέση που της αξίζει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Έκλεψε τις εντυπώσεις το καλωσόρισμα της AXERIA στην Κύπρο

Το συνέδριο που είναι αφιερωμένο στα 20 χρόνια ζωής του συνδέσμου και φέρει τον τίτλο «20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΣΕΑΔ, ΠΑΡΕΛΘΟΝ – ΠΑΡΟΝ – ΜΕΛΛΟΝ», θα διεξαχθεί την Τετάρτη 24 Μαΐου στο Δημοτικό Θέατρο Λατσιών, με την προσέλευση να ξεκινά στις 09:00!

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του συνεδρίου εδώ.

Οι εγγραφές για το συνέδριο συνεχίζονται και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κλείσουν τη θέση τους διαδικτυακά.  Το κόστος για τα μέλη του ΠΣΕΑΔ είναι 50 ευρώ ενώ για τα μη μέλη του συνδέσμου το κόστος είναι στα 70 ευρώ. Ακόμη, για την παρακολούθηση μέσω διαδικτύου το κόστος είναι στα 30 ευρώ.

Μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας για Φυσική παρουσία εδώ.

Για διαδικτυακή παρουσία μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας εδώ.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.