1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία τα σεμινάρια του Ασφαλιστικού Ινστιτούτου

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία τα σεμινάρια του Ασφαλιστικού Ινστιτούτου

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία τα σεμινάρια του Ασφαλιστικού Ινστιτούτου
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα μονοήμερα σεμινάρια του Ασφαλιστικού Ινστιτούτου από τέλη Μαρτίου και για όλο τον Απρίλιο! Τα σεμινάρια είχαν πλούσια θεματολογία που αφορούσε από τη διαχείριση πελατών μέχρι και την υπασφάλιση κι από την πρακτική της αντασφάλισης μέχρι και την ευεξία στον εργασιακό χώρο!

Ακολουθούν πληροφορίες και φωτογραφικό υλικό από κάθε σεμινάριο!

Μονοήμερο Σεμινάριο «Διαχείριση Πελατών στον Ασφαλιστικό Κλάδο»

Tο Ασφαλιστικό Ινστιτούτο Κύπρου, διοργάνωσε στις 28 Μαρτίου 2024 στο Ασφαλιστικό Κέντρο στην Λευκωσία, μονοήμερο σεμινάριο με θέμα «Διαχείριση Πελατών στον Ασφαλιστικό Κλάδο». Το σεμινάριο είχε διάρκεια 5 ωρών με συμμετοχή 20 Στελεχών της Ασφαλιστικής Βιομηχανίας στους οποίους πιστώθηκαν 5 ώρες εκπαίδευσης στο CPD IIC. Εισηγήτρια του σεμιναρίου ήταν η κα. Κλαίρη Κονή.

Μονοήμερο Σεμινάριο «Πρακτική της Αντασφάλισης»

Στις 4 Απριλίου 2024 το Ασφαλιστικό Ινστιτούτο Κύπρου, διοργάνωσε στο Ασφαλιστικό Κέντρο στην Λευκωσία, μονοήμερο σεμινάριο με θέμα «Πρακτική της Αντασφάλισης». Το σεμινάριο είχε διάρκεια 5 ωρών με συμμετοχή 31 Στελεχών της Ασφαλιστικής Βιομηχανίας στους οποίους πιστώθηκαν 5 ώρες εκπαίδευσης στο CPD IIC. Εισηγητές του σεμιναρίου ήταν οι κ.κ. Γιάννης Κακαβίτσας και Πόλυς Γρηγορίου.

Μπορεί να είναι εικόνα 20 άτομα, άτομα που μελετούν και κείμενο

Μονοήμερο Σεμινάριο «Η Υπασφάλιση και πώς να συμβουλέψετε τους πελάτες σας να την αποφύγουν»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Νέο σεμινάριο της Terramedia: Ασφάλιση Περιβαλλοντικής Ευθύνης

Στις 11 Απριλίου 2024 στο ξενοδοχείο Ajax στην Λεμεσό ολοκληρώθηκε το μονοήμερο σεμινάριο με θέμα «Η Υπασφάλιση και πώς να συμβουλέψετε τους πελάτες σας να την αποφύγουν». Το σεμινάριο είχε διάρκεια 5 ωρών με συμμετοχή 23 Στελεχών της Ασφαλιστικής Βιομηχανίας στους οποίους πιστώθηκαν 5 ώρες εκπαίδευσης στο CPD IIC. Εισηγητής του σεμιναρίου ήταν ο κ. Σωκράτης Δημητρίου.

Μονοήμερο Σεμινάριο «Ευεξία στον εργασιακό χώρο – Στρατηγικές αύξησης παραγωγικότητας στον εργασιακό χώρο µέσω της ∆ιατροφής»

Tο Ασφαλιστικό Ινστιτούτο Κύπρου, διοργάνωσε στις 18 Απριλίου 2024 στο Ασφαλιστικό Κέντρο στην Λευκωσία, μονοήμερο σεμινάριο με θέμα «Ευεξία στον εργασιακό χώρο – Στρατηγικές αύξησης παραγωγικότητας στον εργασιακό χώρο µέσω της ∆ιατροφής». Το σεμινάριο είχε διάρκεια 5 ωρών με συμμετοχή 8 Στελεχών της Ασφαλιστικής Βιομηχανίας στους οποίους πιστώθηκαν 5 ώρες εκπαίδευσης στο CPD IIC. Εισηγήτρια του σεμιναρίου ήταν η Δρ. Χριστίνα Κονή.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.