1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Η Στέλλα Ζουλινάκη στο 9ο συνέδριο ΠΣΕΑΔ

Η Στέλλα Ζουλινάκη στο 9ο συνέδριο ΠΣΕΑΔ

Η Στέλλα Ζουλινάκη στο 9ο συνέδριο ΠΣΕΑΔ
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Η Στέλλα Ζουλινάκη, Insurance Agent, Life & Business Coach και Sales Mentor, θα είναι ομιλήτρια στο 9ο συνέδριο που διοργανώνει την Τρίτη 21 Μαΐου ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Επαγγελματιών Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών!

Μέσα από την ομιλία της με τίτλο «Licence to Succeed» θα μοιραστεί μαζί μας tips για το πώς να πετύχουμε!

Το Διοικητικό Συμβούλιο του συνδέσμου και η επιτροπή διοργάνωσης του συνεδρίου στοχεύουν κάθε χρόνο στην ποιοτική αναβάθμιση του συνεδρίου με στόχο να δίνουν περισσότερη αξία στους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές – μέλη τους που δίνουν το παρόν τους στο συνέδριο. Έτσι, εκλεκτοί ομιλητές μοιράζονται τις πολύτιμες γνώσεις τους και δίνουν νέο αέρα στους παρευρισκόμενους!

Η Στέλλα Ζουλινάκη είναι απόφοιτη Παντείου Πανεπιστήμιου με μεταπτυχιακές σπουδές στην Οικονομική Ανάπτυξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.  

Το 1997 ξεκίνησε την καριέρα της ως σύμβουλος ασφαλειών και επενδυτικών προϊόντων, ενώ στην πορεία εξελίχθηκε ως εκπαιδεύτρια και manager πωλήσεων σε πολυεθνικές ασφαλιστικές εταιρίες και χρηματοοικονομικούς οργανισμούς στην Ελλάδα με διακρίσεις κάθε χρόνο για την υψηλή παραγωγή και την διατηρησιμότητα πελατολογίου.

Το 2014 δημιούργησε την δική της εταιρεία με brand name “Feel Safe Insurance” η οποία έχει διακριθεί από τα Ελληνικά Insurance Awards το 2017 για το Best Segmentation Approach, το 2022 με  Silver Award στην κατηγορία High Quality, και το 2023 με  Bronze Awards στις κατηγορίες High Quality και Customer Centricity.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Ο Πάνος Λελεδάκης στο 9ο Συνέδριο του ΠΣΕΑΔ

Παράλληλα έχει εξειδικευτεί  στο Life Coaching, στο Executive Coaching  και Management, στη Θετική Ψυχολογία και στην Ψυχολογία της Επιχειρηματικότητας.

Είναι πιστοποιημένη Life Coach & Mentor επίπεδο Senior Practitioner από τον European Coaching and Mentoring Council (EMCC).

Το 2023 σε συνεργασία με τον εκπαιδευτικό οργανισμό Tack Tmi Greece και ως Business Development Executive συντέλεσε στην δημιουργία της Ακαδημίας Soft Skills (Insurance Accelerator Academy) για Ασφαλιστικούς  Διαμεσολαβητές και Στελέχη.

Ασχολείται ενεργά με τον Εθελοντισμό, είναι Γενική Γραμματέας στην Europa Donna Hellas και μέλος του ΣΕΓΕ (Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος).

Πληροφορίες παρακολούθησης του συνεδρίου

Ο ΠΣΕΑΔ δίνει την ευκαιρία σε όσους θέλουν να παρακολουθήσουν το συνέδριο να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους σε προνομιακή early bird τιμή μέχρι 30/04! Οι early bird τιμές είναι κερδίζεις συμμετοχή με 40 ευρώ αν παρακολουθήσεις δια ζώσης το συνέδριο ενώ αν επιλέξεις διαδικτυακή παρακολούθηση με το early bird εξασφαλίζεις συμμετοχή με 25 ευρώ!

Στα πλαίσια της φιλανθρωπικής δράσης του ΠΣΕΑΔ, το φετινό συνέδριο θα στηρίξει το Ίδρυμα Μικροί Ήρωες “Γιατί κανένα παιδί δεν πρέπει να πολεμάει μόνο του!”

Δηλώστε συμμετοχή εδώ: Συνέδριο ΠΣΕΑΔ

Τέλος, ο σύνδεσμος έχει ήδη ανακοινώσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τους πρώτους Χορηγούς του Συνεδρίου!

ΜΕΓΑ ΧΟΡΗΓΟΙ

SoEasy Insurance

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Ο Γιώργος Γιωργάκης ομιλητής στο 9ο συνέδριο ΠΣΕΑΔ

ΧΟΡΗΓΟΙ

Eurosuccess Consulting

Genikes Insurance

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

Eurosure

CNP Asfalistiki

Cosmos Insurance Company Public Ltd

AIG

Antigonos Immigration Consultants

ΕΚΘΕΤΕΣ

TecVault

ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΑΣ

Cyprus Airways

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Το Cyprus Insurance News θα είναι για 3η συνεχόμενη χρονιά Υποστηρικτής Επικοινωνίας του συνεδρίου και θα σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το συνέδριο

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.