1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Όλα έτοιμα για το 7ο Συνέδριο ΠΣΕΑΔ – Αναμένεται ρεκόρ συνέδρων!

Όλα έτοιμα για το 7ο Συνέδριο ΠΣΕΑΔ – Αναμένεται ρεκόρ συνέδρων!

Όλα έτοιμα για το 7ο Συνέδριο ΠΣΕΑΔ – Αναμένεται ρεκόρ συνέδρων!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Λίγες ώρες πριν το 7ο Συνέδριο που διοργανώνει ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Επαγγελματιών Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών, όλα είναι έτοιμα για την μεγάλη γιορτή της ασφαλιστικής βιομηχανίας.

Το συνέδριο που πραγματοποιείται για 7η χρονιά, αναμένεται να ξεπεράσει κάθε προηγούμενο τόσο σε φυσική προσέλευση αλλά και σύνολο συνέδρων που θα το παρακολουθήσουν τόσο από κοντά όσο και διαδικτυακά.

Όπως ανάφερε και ο Πρόεδρος του συνδέσμου στη χθεσινή συνέντευξη τύπου, το συνέδριο είναι ένα σημαντικό γεγονός για τους διαμεσολαβητές « γιατί μέσα από τη θεματολογία του συνεδρίου έχουν την ευκαιρία να αποκομίσουν περισσότερες γνώσεις αφού κάθε χρόνο το συνέδριο είναι «κτισμένο» ειδικά για τους διαμεσολαβητές επικεντρώνοντας την θεματολογία του στις δικές τους ανάγκες και προβλήματα».

Το πρόγραμμα του συνεδρίου περιλαμβάνει πλούσια θεματολογία καλύπτοντας όλα τα θέματα που απασχολούν σήμερα τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές αλλά και την αγορά ευρύτερα. Όπως δήλωσε και στην χθεσινή συνέντευξη τύπου ο προεδρέυων του συνεδρίου κ. Πάνος Τσιολής, «σκοπός του συνεδρίου μας είναι να κινητοποιήσουμε τους συναδέλφους μας, να τους βοηθήσουμε με τα διάφορα τεχνολογικά εργαλεία που θα παρουσιαστούν αλλά και με άλλα θέματα που θα τους παρακινήσουν να διασφαλίσουν το μέλλον, τόσο των ίδιων όσο και των συνεργατών τους αλλά και των καταναλωτών».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Μεγάλες προοπτικές από την είσοδο της AXERIA στην Κυπριακή Ασφαλιστική Αγορά

Οι πόρτες του συνεδρίου ανοίγουν στις 9:15 με την οργανωτική επιτροπή του συνεδρίου να καλεί τους συνέδρους να προσέλθουν έγκαιρα στον χώρο για διασφάλιση της έγκαιρης έναρξης του συνεδρίου.

Οι εργασίες του συνεδρίου θα ξεκινήσουν στις 09:50 και αναμένετε να ολοκληρωθούν στις 16:30 το απόγευμα. Μπορείτε να δείτε το πλήρες πρόγραμμα του συνεδρίου κάνοντας κλικ εδώ.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.