1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Οι Ηλίας Τσολάκης και Γεώργιος Νίκου εκπροσώπησαν την ΠΟΑΔ στο 8ο...

Οι Ηλίας Τσολάκης και Γεώργιος Νίκου εκπροσώπησαν την ΠΟΑΔ στο 8ο συνέδριο του ΠΣΕΑΔ!

Οι Ηλίας Τσολάκης και Γεώργιος Νίκου εκπροσώπησαν την ΠΟΑΔ στο 8ο συνέδριο του ΠΣΕΑΔ!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Το παρών τους στο 8ο συνέδριο που διοργάνωσε την προηγούμενη βδομάδα ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Επαγγελματιών Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών (ΠΣΕΑΔ) έδωσαν ο Πρόεδρος και ο Β’ Γενικός Γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών (ΠΟΑΔ), όπου απεύθυναν σύντομο χαιρετισμό.

Η παρουσία των δύο στελεχών της ΠΟΑΔ καθώς και το μνημόνιο συνεργασίας που υπεγράφη ανάμεσα στους δύο συνδέσμους, επιβεβαίωσαν ξανά τις πολύ στενές σχέσεις που έχουν μεταξύ τους οι δύο σύνδεσμοι και τα μέλη τους.

Ξεκινώντας τον χαιρετισμό του ο κ. Ηλίας Τσολάκης, πρόεδρος της ΠΟΑΔ, εξέφρασε τη συγκίνηση του για την παρουσία του στο συνέδριο και κάλεσε τους συνέδρους να χειροκροτήσουν όλοι μαζί τους προγενέστερους ανθρώπους που έβαλαν την παρακαταθήκη τους για να υπάρχει σήμερα ο ΠΣΕΑΔ.

ilias-tsolakis-psead-conf

Όπως τόνισε ο κ. Τσολάκης, «αν δεν ήταν όλοι αυτοί οι άνθρωποι, τόσο εδώ όσο και στην Ελλάδα, δίνοντας προσωπικό χρόνο, ενέργεια και όραμα στους νεότερους, δεν θα ήμασταν εμείς σήμερα εδώ».

Στη συνέχεια και απευθυνόμενος προς τον Πρόεδρο των Ασφαλιστικών Εταιρειών της Κύπρου, κ. Ευάγγελο Αναστασιάδη, τον διαβεβαίωσε ότι ως ΠΟΑΔ είναι αρωγοί στο έργο τους και ότι τόσο η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος όσο και ο ΣΑΕΚ θα πρέπει να είναι υπερήφανοι για τους ανθρώπους και τα φυσικά δίκτυα που έχουν δίπλα τους και στηρίζουν τις δραστηριότητες τους.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  ΠΣΕΑΔ: Λάβετε μέρος στην έρευνα για το επερχόμενο του συνέδριο

Χαιρετώντας, επίσης, τον  πρόεδρο της BIPAR Dominique Sizes, ο οποίος τίμησε με την παρουσία του το συνέδριο, τόνισε ότι στηρίζονται στην πανευρωπαϊκή αρωγή του για θεσμικά θέματα και θέματα τα οποία αγγίζουν τον αθέμιτο ανταγωνισμό.

Κλείνοντας τον χαιρετισμό του ο κ. Τσολάκης και απευθυνόμενος στον πρόεδρο του Συνδέσμου, κ. Κυριάκο Ανδρέου, ευχήθηκε ο σύνδεσμος να προοδεύει και να γίνεται κάθε χρόνο περισσότερο χρήσιμος τόσο στον Κυπριακό λαό αλλά και για τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές. Διαβεβαίωσε, τέλος, ότι Ελλάδα και Κύπρος, μπορούν να έχουν μία δυνατή φωνή διεκδίκησης στους θεσμούς και στις ασφαλιστικές εταιρείες για θέματα τα οποία αγγίζουν όλους, τόσο τους παλαιότερους που έχουν κτίσει μια καριέρα όσο και τους νεότερους οι οποίοι έχουν όνειρα σε αυτό το επάγγελμα.

Από την πλευρά του ο Β’ Γενικός Γραμματέας της ΠΟΑΔ, κ. Γεώργιος Νίκου, εξέφρασε και αυτός την χαρά του για την παρουσία του στο συνέδριο και την γιορτή των 20 χρόνων του ΠΣΕΑΔ. Συνέδρια σαν κι αυτό, είπε, προάγουν τον ρόλο του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή και το τόσο σημαντικό αγαθό της ασφάλισης.

georgios-nikou-psead-conf

Πρόσθεσε ότι το συνέδριο του ΠΣΕΑΔ αποτελεί θεσμό που προάγει την έρευνα θεμάτων και αποτελεί πηγή άντλησης γνώσης για τον ασφαλιστικό κλάδο και ευχήθηκε να αποτελέσει θεματοφύλακα της διαμεσολάβησης και ορόσημο για τον κλάδο συνεχίζοντας να οπλίζει με γνώσεις και ερεθίσματα τους διαμεσολαβητές φέρνοντας τους κοντά μεταξύ τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Ο ΠΣΕΑΔ συμπλήρωσε 21 χρόνια ένδοξης ιστορίας

«Όπως λέω πάντα, μέσα από τη συλλογική προσπάθεια μπορούμε να πετύχουμε όλους μας τους στόχους» συμπλήρωσε ο κ. Νίκου.

Στη συνέχεια οι δύο σύνδεσμοι υπέγραψαν μνημόνιο συνεργασίας με στόχο την ανάπτυξη και την υλοποίηση δράσεων προς όφελος της διαμεσολάβησης μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου, καθώς και τη βελτίωση γνώσεων και δεξιοτήτων των μελών των δυό φορέων για το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

LEAVE YOUR COMMENT

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.