1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Διεθνή Νέα
  6. »
  7. Ο Stephen Frank εξελέγη αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ασφαλιστικών Ενώσεων

Ο Stephen Frank εξελέγη αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ασφαλιστικών Ενώσεων

Ο Stephen Frank εξελέγη αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ασφαλιστικών Ενώσεων
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Στη θέση του αντιπροέδρου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ασφαλιστικών Ενώσεων (GFIA) εξελέγη ο Stephen Frank, Διευθύνων Συμβούλου της Καναδικής Ένωσης Ασφαλίσεων Ζωής και Υγείας (CLHIA)

Μετά την εκλογή του κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης της GFIA που πραγματοποιήθηκε στο Ελσίνκι της Φινλανδίας, δήλωσε: «Είμαι ευτυχής που μπορώ να αναλάβω αυτόν τον ρόλο, ιδιαίτερα σε αυτή τη σημαντική στιγμή για την GFIA. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό οι υπεύθυνοι χάραξης παγκόσμιας πολιτικής να κατανοήσουν ότι η ασφάλιση είναι ένας ξεχωριστός τομέας, με τους δικούς του κινδύνους και τις δικές του πραγματικότητες.»

Συμπλήρωσε πως «Οι κανονισμοί που έχουν σχεδιαστεί για τα ιδρύματα που δέχονται καταθέσεις ή τους διαμεσολαβητές στον fintech κλάδο σπάνια λειτουργούν καλά για τις Ασφαλιστικές Εταιρείες. Επιπλέον, οι μοναδικές μας ικανότητες μας καθιστούν έναν κρίσιμο εταίρο για την αντιμετώπιση πολλών από τις πιο πιεστικές προκλήσεις που όλοι αντιμετωπίζουμε – από την προστασία των ατόμων από τους κινδύνους της κλιματικής αλλαγής, την αποταμίευση για τη συνταξιοδότηση ή την προστασία των αγαπημένων τους προσώπων από απρόβλεπτα γεγονότα. Είμαι ενθουσιασμένος που θα συμβάλω στην προώθηση αυτών των συζητήσεων με τις ρυθμιστικές αρχές και τις κυβερνήσεις τα επόμενα χρόνια».

Ο Stephen Frank εργάζεται στον τομέα των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών για πάνω από δύο δεκαετίες και ηγείται της CLHIA από το 2017. Πριν εργαστεί για την CLHIA, ο Stephen Frank κατείχε ηγετικούς ρόλους στον τραπεζικό κλάδο.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.