1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Ο ΠΣΕΑΔ για την θεματολογία των μαθημάτων CPD

Ο ΠΣΕΑΔ για την θεματολογία των μαθημάτων CPD

Ο ΠΣΕΑΔ για την θεματολογία των μαθημάτων CPD
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Με σημερινή του ανακοίνωση ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Επαγγελματιών Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών (ΠΣΕΑΔ) επιστά την προσοχή στα μέλη του όσο αφορά την θεματολογία των μαθημάτων που καλούνται να παρακολουθήσουν για κάλυψη των ωρών CPD με βάση την νομοθεσία έτσι ώστε να μην αντιμετωπίσουν προβλήματα κατά την ανανέωση της επαγγελματικής τους άδειας.

Ακολουθεί αυτούσια η ανακοίνωση:

Προς ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές,

Ενόψει της σημαντικής τροποποίησης του περί Ασφαλιστικών και Αντασφαλιστικών Εργασιών και Άλλων Συναφών Θεμάτων Νόμου του 2016 (38(I)/2016) και την προσθήκη σε αυτόν του 6ου Παραρτήματος, ως ΠΣΕΑΔ, θα θέλαμε όλοι οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές να επιστήσουν την προσοχή τους στην εκ του νόμου προνοούμενη θεματολογία των μαθημάτων που καλούνται να παρακολουθήσουν για την έγκυρη κάλυψη των ωρών CPD  για σκοπούς ανανέωσης της επαγγελματικής τους άδειας.

Καλείστε λοιπόν, να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και ταυτόχρονα επιλεκτικοί στα εκπαιδευτικά προγράμματα που θα παρακολουθήσετε καθότι σε περίπτωση που δεν εμπίπτουν στην εν λόγω θεματολογία ελλοχεύει ο κίνδυνος της μη κάλυψης των απαιτούμενων ωρών CPD και ως εκ τούτου την απόρριψη ανανέωσης των αδειών τους.

Για να δείτε και μελετήσετε τη θεματολογία, παρακαλώ πατήστε ΕΔΩ.Ο ΠΣΕΑΔ αντιπροσωπεύει και προστατεύει τα συμφέροντα των διαμεσολαβητών μελών του και των πελατών τουςΓραμματεία
Παγκύπριου Συνδέσμου Επαγγελματιών
Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Το Who is Who του νέου προέδρου του ΠΣΕΑΔ

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.