1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Νέο σεμινάριο σήμερα από τη SoEasy Insurance – Γίνε σούπερ σταρ...

Νέο σεμινάριο σήμερα από τη SoEasy Insurance – Γίνε σούπερ σταρ στον χώρο σου

Νέο σεμινάριο σήμερα από τη SoEasy Insurance – Γίνε σούπερ σταρ στον χώρο σου
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Όπως κάθε βδομάδα, έτσι και σήμερα η SoEasy Insurance διοργανώνει ακόμη ένα σεμινάριο για το δίκτυο των ασφαλιστικών της διαμεσολαβητών.

Ο Γιάννης Μηλιάτσης θα είναι ο παρουσιαστής στο Δωρεάν Online σεμινάριο της ΤΕΤΑΡΤΗΣ 12/10/22 14:30-15:30 με θέμα “Γίνε σούπερσταρ στον χώρο σου!”

Τι είναι αυτό που μπορεί να κάνει την διαφορά ανάμεσα στην επιτυχία και την αποτυχία; Πως μπορείτε να έχετε καλύτερα αποτελέσματα σε ένα δύσκολο περιβάλλον; Ποια είναι τα εργαλεία, οι διαδικασίες και οι ιδέες για να γίνετε ένας συπερ σταρ ασφαλιστικός διαμεσολαβητής;

Σε αυτήν την εκπαίδευση δίνουμε απαντήσεις! Χωρίς ανεφάρμοστες θεωρίες αλλά με πρακτικές λύσεις και δοκιμασμένες διαδικασίες θα δούμε πως μπορεί ένας ασφαλιστικός διαμεσολαβητής να αυξήσει τα αποτελέσματά του και να μην επηρεάζεται από εξωτερικούς παράγοντες. Γίνε σούπερ σταρ στον χώρο σου!

Το Σεμινάριο διοργανώνεται απο την Arch Insurance (EU) dac σε συνεργασία με την SoEasy Insurance Brokers Ltd. Περισσότερα στο https://seminars.soeasyinsurance.com.cy/

Eισηγητής webinar: Γιάννης Μηλιάτσης, Εκπαιδευτής Πωλήσεων και Παραγωγικότητας, Sales and Performance Coach και Ιδρυτής του bizman.gr

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.