1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Insurance TV
  6. »
  7. Νέο επεισόδιο Insurance Talks: Αυτό είναι το καλύτερο επάγγελμα του κόσμου

Νέο επεισόδιο Insurance Talks: Αυτό είναι το καλύτερο επάγγελμα του κόσμου

Νέο επεισόδιο Insurance Talks: Αυτό είναι το καλύτερο επάγγελμα του κόσμου
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Από χθες είναι στον αέρα, στο κανάλι μας στο YOUTUBE, το 7ο επεισόδιο της εκπομπής Insurance Talks!

Με αφορμή το μεγάλο αφιέρωμα του Cyprus Insurance News στην Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση, το 7ο επεισόδιο της εκπομπής Insurance Talks, φιλοξένησε μία διευθύντρια ομάδας και μία ασφαλιστικό σύμβουλο με στόχο να μιλήσουμε για τη σημαντικότητα της σχέσης των δύο για την επιτυχία κάθε ασφαλιστικού συμβούλου.

Φιλοξενούμενες του δημιουργού του Cyprus Insurance News, Παναγιώτη Σοφοκλέους, ήταν η Αλεξία Αλεξάνδρου, Διευθύντρια Ομάδας στην CNP Cyprialife και η Μύρια Μενελάου, Ασφαλιστική Σύμβουλος στην CNP Cyprialife και μέλος της ομάδας της Αλεξίας.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης μας οι δύο κυρίες μίλησαν για τη δική τους πορεία στον ασφαλιστικό κλάδο και τι είναι αυτό που τους έκανε να αγαπήσουν τον συγκεκριμένο κλάδο και ιδιαίτερα το επάγγελμα της Διευθύντριας Ομάδας και της Ασφαλιστικού Συμβούλου αντίστοιχα.

Μέσα από τη συζήτηση ρίχνουμε φως στις δυσκολίες και τις προκλήσεις που έχει η δουλειά τόσο του Διευθυντή μιας ομάδας Ασφαλιστικών Συμβούλων όσο και των ίδιων των ασφαλιστών.

Η Αλεξία και η Μύρια μας μιλάνε για τις δικές τους εμπειρίες και το πως η δική τους σχέση και συνεργασία δουλεύει στο τέλος προς όφελος των πελατών τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Νέα Παγκύπρια Αιμοδοσία από τη CNP CYPRIALIFE

Δείτε εδώ τo νέο επεισόδιο:

Χορηγοί αυτού του επεισοδίου ήταν οι εταιρείες:

Lambros Papasavvas & Co Ltd – KKERS Claims Services

Imperial Dekra

SoEasy Travel Insurance

DHD Insurance

Ideal Insurance

HJS Insurance

Όσες εταιρείες και επαγγελματίες επιθυμούν να προβληθούν μέσα από τη συγκεκριμένη εκπομπή ή το κανάλι μας γενικότερα, μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας στο [email protected] ή τηλεφωνικά στο 7007 088

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.