1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Μνημόνιο συνεργασίας με το IFAAcademy υπέγραψε το Πανεπιστήμιο Neapolis!

Μνημόνιο συνεργασίας με το IFAAcademy υπέγραψε το Πανεπιστήμιο Neapolis!

Μνημόνιο συνεργασίας με το IFAAcademy υπέγραψε το Πανεπιστήμιο Neapolis!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Ένα ξεχωριστό μνημόνιο συνεργασίας υπέγραψαν το IFAAcademy και το Πανεπιστήμιο Neapolis αφού η συνεργασία επισφραγίστηκε σε περιβάλλον Εικονικής πραγματικότητας VR!

Συγκεκριμένα η συνεργασία επισημοποιήθηκε με την υπογραφή Συμφωνίας Συνεργασίας (MoU) κατά τη διάρκεια μιας διαδικτυακής συνάντησης εικονικής πραγματικότητας (VR) με ζωντανά avatars, του κ. Πάνου Λελεδάκη, Ιδρυτή και Διευθύνοντα Σύμβουλο του IFAAcademy και του Καθηγητή Σάββα Χατζηχριστοφή, Αντιπρύτανη Έρευνας & Καινοτομίας στο Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του Πανεπιστημίου Neapolis, αναγνωρίζοντας το εξελισσόμενο πεδίο του ασφαλιστικού και χρηματοπιστωτικού τομέα και την κρίσιμη ανάγκη για επαγγελματίες υψηλής εξειδίκευσης, το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος και ο IFAAcademy ένωσαν τις δυνάμεις τους για την προώθηση της καινοτομίας, της έρευνας και της ανταλλαγής πρακτικών γνώσεων στον τομέα των ασφαλιστικών και χρηματοοικονομικών συμβούλων.

Αυτή η στρατηγική συμμαχία, συνεχίζει η ανακοίνωση, θα δώσει τη δυνατότητα στους επίδοξους συμβούλους να αποκτήσουν ολοκληρωμένη τεχνογνωσία, να προσαρμοστούν στη δυναμική του κλάδου και να παρέχουν εξαιρετικές υπηρεσίες στους πελάτες. Επιπλέον, αυτή η συνεργασία θα αποτελέσει μια ευκαιρία για τη διαμόρφωση του μέλλοντος της εκπαίδευσης ασφαλιστικών και χρηματοοικονομικών συμβούλων.

Αξιοποιώντας τις αναδυόμενες τεχνολογίες και τις εικονικές πλατφόρμες, η υπογραφή της συμφωνίας ανέδειξε τον προνοητικό χαρακτήρα αυτής της συνεργασίας, τονίζοντας το κοινό όραμα της υιοθέτησης του ψηφιακού μετασχηματισμού για τη βελτίωση των μαθησιακών εμπειριών, καταλήγει η ανακοίνωση.

Από την πλευρά του ο Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος του IFAAcademy, Πάνος Λελεδάκης, αναφέρει σε ανάρτηση του ότι αυτό το μνημόνιο είναι «μια πολύ μεγάλη εξέλιξη καθώς θα μας επιτρέψει να αξιοποιήσουμε σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό την τεχνολογία της τεχνητής νοημοσύνης και άλλων σύγχρονων τεχνολογιών για να δημιουργήσουμε εργαλεία που θα βοηθήσουν τον σύγχρονο ασφαλιστικό διαμεσολαβητή να γίνει ακόμα πιο αποτελεσματικός και επιστημονικός σύμβουλος για τον απαιτητικό σημερινό καταναλωτή και ειδικά για τις νέες γενιές που πρέπει να τις πείσουμε ότι ο ασφαλιστικός κλάδος καινοτομεί και βρίσκεται στο επίκεντρο των εξελίξεων».

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.