1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Μεγάλες προσδοκίες για το 7ο συνέδριο του ΠΣΕΑΔ

Μεγάλες προσδοκίες για το 7ο συνέδριο του ΠΣΕΑΔ

Μεγάλες προσδοκίες για το 7ο συνέδριο του ΠΣΕΑΔ
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Τα τελευταία έξι χρόνια το Παγκύπριο Συνέδριο του ΠΣΕΑΔ έχει καταστεί θεσμός για την ασφαλιστική αγορά της χώρας μας. Σκοπός του ΠΣΕΑΔ μετά το τελευταίο συνέδριο που πραγματοποιήθηκε τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους, ήταν η περεταίρω ανάπτυξη του συνεδρίου σε αίγλη και ποιότητα.

Όπως ανακοίνωσε ο κ. Πάνος Τσιολής, οργανωτικός γραμματέας του συνδέσμου, στην πρόσφατη εκπομπή «Ευ Ασφαλίζεσθε» στο CityChannel, ο σύνδεσμος ήρθε σε καταρχήν συμφωνία με το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθήνας για την διοργάνωση ενός Πανελλήνιου Συνεδρίου.

Στόχος είναι το επόμενο συνέδριο του ΠΣΕΑΔ, που αναμένετε να πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο του 2022, να συνδιοργανωθεί από τους δύο φορείς σε Κύπρο και Ελλάδα και να περιλαμβάνει ομιλητές και σύνεδρους από τις δύο χώρες.

Στόχος αυτής της συνεργασία είναι η σύσφιξη των δεσμών μεταξύ των διαμεσολαβητών σε Κύπρο και Ελλάδα αλλά και η αναβάθμιση του συνεδρίου με την συμμετοχή διαμεσολαβητών και εταιρειών από την Ελλάδα.

Με τον νέο χρόνο και με την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΣΕΑΔ, αναμένετε η έναρξη του από κοινού σχεδιασμού του συνεδρίου.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.