1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Insurance TV
  6. »
  7. Insurance Talks: Θέμα οι Ασφαλίσεις ζωής στο 2ο επεισόδιο της νέας...

Insurance Talks: Θέμα οι Ασφαλίσεις ζωής στο 2ο επεισόδιο της νέας σεζόν!

Insurance Talks: Θέμα οι Ασφαλίσεις ζωής στο 2ο επεισόδιο της νέας σεζόν!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Με αφορμή το επίκαιρο θέμα της φοροαπαλλαγής, το δεύτερο επεισόδιο της νέας σεζόν της εκπομπής Insurance Talks είχε στο επίκεντρο τις ασφαλίσεις ζωής και όλα όσα πρέπει ο καθένας να γνωρίζει.

Στο επεισόδιο αυτό, που είναι από χθες στον “αέρα”, ο Παναγιώτης Σοφοκλέους, Δημιουργός του Cyprus Insurance News, φιλοξενεί δύο διακεκριμένους Ασφαλιστικούς Συμβούλους όπου συζητάει μαζί του διάφορες πτυχές γύρω από τις ασφαλίσεις ζωής.

Φιλοξενούμενη στο επεισόδιο αυτό ήταν οι:

  • Νίκος Σταυρινίδης, Ασφαλιστικός Σύμβουλος, CNP Cyprialife
  • Πάνος Τσιολής, Ασφαλιστικός Σύμβουλος, Διευθύνων Σύμβουλος, Ideal Insurance

Η εκπομπή κάλυψε ένα μεγάλο εύρος ζητημάτων γύρω από τις Ασφαλίσεις Ζωής, θέλοντας να προβάλει ξανά τη σημασία τους για την προστασία του σύγχρονου ανθρώπου. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, οι εκλεκτοί μας καλεσμένοι αναφέρθηκαν σε θέματα όπως η σημασία της ανάλυσης αναγκών, τα είδη των ασφαλίσεων ζωής, τη φοροαπαλλαγή με βάση την κείμενη νομοθεσία αλλά και άλλες πολλές συμβουλές για το τι πρέπει να γνωρίζει και να προσέχει ο κόσμος όταν ασφαλίζεται.

Δείτε πιο κάτω το δεύτερο επεισόδιο της εκπομπής.

Η εκπομπή Insurance Talks αποτελεί τη μοναδική τακτική εκπομπή για την ασφάλιση και έχει στόχο να δώσει βήμα σε επαγγελματίες του ασφαλιστικού κλάδου και να αναδείξει θέματα που ενδιαφέρουν τόσο τον ίδιο τον κλάδο αλλά και το ευρύτερο κοινό.

Η εκπομπή θα μεταδίδεται κάθε 2 βδομάδες, ημέρα Τετάρτη στις 18:00 το απόγευμα από το κανάλι του Cyprus Insurance TV στο Youtube και από τις σελίδες του Cyprus Insurance News σε Facebook και Linkedin. Ακόμη αποσπάσματα της εκπομπής θα μπορείτε να παρακολουθείτε συχνά και από τις πλατφόρμες Instagram και TikTok.

Και αυτό το επεισόδιο ήρθε κοντά σας χάριν στη πολύτιμη συμβολή των χορηγών της εκπομπής μας. Οι Χορηγοί του επεισοδίου είναι οι εταιρείες:

Lambros Papasavvas & Co Ltd – KKERS Claims Services

SoEasy Travel Insurance

Imperial | Dekra

DHD Insurance

Ideal Insurance

Όσες εταιρείες και επαγγελματίες επιθυμούν να προβληθούν μέσα από τη συγκεκριμένη εκπομπή ή το κανάλι μας γενικότερα, μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας στο [email protected] ή τηλεφωνικά στο 7007 0888

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.