1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Ημέρα Αιμοδοσίας για την Κόσμος Ασφαλιστική

Ημέρα Αιμοδοσίας για την Κόσμος Ασφαλιστική

Ημέρα Αιμοδοσίας για την Κόσμος Ασφαλιστική
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Η Κόσμος Ασφαλιστική ανταποκρίθηκε σήμερα στο κάλεσμα του Υπουργείου Υγείας και της ανάγκης των συνανθρώπων μας για αίμα.

Ομάδα του προσωπικού της Κόσμος Ασφαλιστικής βρέθηκε νωρίτερα σήμερα στο Κέντρο Αίματος Κύπρου δίνοντας αίμα.

Σε δηλώση του ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας κ. Κυριάκος Τυλλής ανάφερε ότι «Ως Εταιρεία προσπαθούμε να είμαστε δίπλα στον Κόσμο του νησιού μας, δίπλα στο συνάνθρωπό μας. Το έκτακτο κάλεσμα για αίμα δε μπορούσε να μας αφήσει αδιάφορους μιας και ο οργανισμός μας πάντοτε συνέβαλλε σε αυτό οργανώνοντας ημέρες αιμοδοσίας στις εγκαταστάσεις μας.»

Προσθέτοντας ότι «Η πανδημία επηρέασε αρνητικά τον καθιερωμένο αυτό θεσμό όμως βρισκόμαστε σήμερα στο Κέντρο Αίματος Κύπρου αφιερώνοντας λίγα λεπτά από το χρόνο του προσωπικού μας για να δώσουμε ανάσα ζωής σε αυτούς που το έχουν ανάγκη.»

cosmos-donation-1
cosmos-donation-2
cosmos-donation-3
cosmos-donation-4

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.