1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Eurolife: Ασφάλιση αξιοπιστίας

Eurolife: Ασφάλιση αξιοπιστίας

Eurolife: Ασφάλιση αξιοπιστίας
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Διαβάστε την παρουσίαση της Ασφαλιστικής Εταιρείας Eurolife, στο περιοδικό INBUSINESS στα πλαίσια του αφιερώματος «The best Insurtech Companies in 2022».

Ηγετική θέση  

H Eurolife, εδώ και 33 χρόνια, κατέχει ηγετική θέση στην ασφαλιστική βιομηχανία, με το μερίδιο της στον Κλάδο Ζωής να ξεπερνά το 28,5%. Η εταιρεία προσφέρει πλήρη γκάμα ασφαλιστικών προγραμμάτων, που ανταποκρίνονται στις διαρκώς μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών της σε τρεις βασικούς πυλώνες: οικονομική εξασφάλιση, αποταμίευση και υγεία. Η αξιοπιστία της Eurolife στην παροχή ασφάλειας και προστασίας στον άνθρωπο απέναντι στις δυσκολίες και τα αναπάντεχα της ζωής την έχουν καθιερώσει ως την κορυφαία εταιρεία στον Κλάδο Ζωής στην Κύπρο, κάτι που επιβεβαιώνεται και από την πρόσφατη βράβευσή της στα Global Insurance Awards 2021, που διοργάνωσε το διεθνές οικονομικό περιοδικό, World Finance.

Σχέση εμπιστοσύνης

Μέχρι σήμερα, έχει καταβάλει πάνω από 1 δισεκατομμύριο ευρώ σε εξαργυρώσεις, ωφελήματα λήξης και απαιτήσεις σε συμβόλαια ζωής, ατυχημάτων και υγείας. Οι καλύψεις της στον Κλάδο Ζωής ξεπερνούν τα 8.5 δισεκατομμύρια ευρώ, ενώ τα ασφαλιστικά αποθέματά της είναι πέραν των 550 εκατομμύριων ευρώ. Αριθμοί που επιβεβαιώνουν με τον πιο ισχυρό τρόπο τη δυνατή σχέση εμπιστοσύνης, που έχει κτίσει η εταιρεία με τους πελάτες της, από την ημέρα δραστηριοποίησης της.

Μεριμνούμε για τα απρόσμενα

Οι στόχοι μας δεν επηρεάστηκαν από την πανδημία, καθώς η ασφαλιστική βιομηχανία έχει ως διαχρονική αποστολή να βρίσκεται στο προσκήνιο των απρόσμενων γεγονότων, όπως η υγειονομική κρίση που ζούμε. Σκοπός της ασφάλισης είναι να βρίσκεται δίπλα στον άνθρωπο, παρέχοντάς του ασφάλεια απέναντι στις αβεβαιότητες και τα αναπάντεχα της ζωής. Η Eurolife νοιάζεται και φροντίζει τους πελάτες της με σύγχρονα ασφαλιστικά προϊόντα για τη ζωή, την υγεία και την αποταμίευση, δίνοντας τη δυνατότητα στο συνάνθρωπό μας να εκπληρώσει τα όνειρά του για το μέλλον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Eurolife Blog: 5 λόγοι να βάζεις ένα μέρος του μισθού σου στην άκρη

Τεχνολογικά μπροστά

Η Eurolife, ως πρωτοπόρος εταιρεία που οδηγεί τις εξελίξεις στην ασφαλιστική βιομηχανία, διέκρινε από πολύ νωρίς την επίδραση της τεχνολογίας στη ζωή μας. Με τον εκσυγχρονισμό να αποτελεί σημαντικό μέρος της εταιρικής μας κουλτούρας, προχωρήσαμε από πολύ νωρίς στη ψηφιοποίηση του οργανισμού μας. Στην Eurolife επενδύσαμε στα συστήματά μας, στην εξυπηρέτηση των πελατών μας, στην αναβάθμιση της γνώσης και του ρόλου των ανθρώπων μας. Δημιουργήσαμε σύγχρονα προϊόντα, με στόχο να παρέχουμε νέες υπηρεσίες και δυνατότητες στους πελάτες μας.

Ψηφιακή επένδυση

Συνεχίζουμε να εντάσσουμε την τεχνολογία στην καθημερινότητα του πελάτη, ώστε να παίρνει πιο γρήγορες, πιο ευέλικτες και πιο προσωποποιημένες υπηρεσίες, που ταιριάζουν στη δική του πραγματικότητα. Παράλληλα, επενδύουμε στην εκπαίδευση και την αναβάθμιση του ρόλου των ασφαλιστικών σύμβουλών μας.  Στόχος μας είναι να αναβαθμίζουμε την πελατειακή εμπειρία με ευέλικτη εξυπηρέτηση χωρίς χρονοβόρες και κοστοβόρες διαδικασίες, παραμένοντας σταθεροί στη δυνατή σχέση εμπιστοσύνης που έχουμε με τους πελάτες μας. Είναι βάσει αυτής της φιλοσοφίας που πορευόμαστε και γι’ αυτό ο συνάνθρωπός μας αναγνωρίζει ότι στη Eurolife έχει τον άνθρωπό του.

Νέα ασφαλιστικά προϊόντα

Η ψηφιακή μεταμόρφωση και η πράσινη ανάπτυξη αποτελούν τις κορυφαίες προκλήσεις, που έχει να αντιμετωπίσει σήμερα ο κόσμος. Εξελίξεις που αναμφίβολα επηρεάζουν και την ασφαλιστική βιομηχανία, η οποία είναι αναγκασμένη να σχεδιάσει νέα ασφαλιστικά προϊόντα, που θα ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής. Ταυτόχρονα, η προσαρμογή στους διαρκώς αυστηρότερους κανόνες εποπτείας σε θέματα επάρκειας κεφαλαίων και ρευστότητας αποτελούν βασικό μέρος της ατζέντας των αλλαγών, ενώ στον Κλάδο Ζωής πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει το πανευρωπαϊκό συνταξιοδοτικό προϊόν (PEPP), που αναμένεται να επιφέρει σημαντικές εξελίξεις στο συνταξιοδοτικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Οι 5 top ασφαλιστικές του κλάδου ζωής το πρώτο τρίμηνο του 2024

FACTS & FIGURES

Η EUROLIFE ΣΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ

33 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΡΕΙΑΣ

Περισσότεροι από 140.000 πελάτες

ΗΓΕΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΣΤΗ ΑΓΟΡΑ

1 δισ. ευρω σε εξαργυρώσεις, ωφελήματα λήξης και απαιτήσεις σε συμβόλαια ζωής, ατυχημάτων και υγείας και

8.5 δισ. ευρω σε καλύψεις στον κλάδο ζωής

Διαχειρίζεται αποτελεσματικά τους ασφαλιστικούς κινδύνους

Περισσότερα από 650 εκατ. ευρώ ασφαλιστικά αποθέματα

Δείκτης Φερεγγυότητας: Πάνω από 220%

Υπερκαλύπτει το απαιτούμενο όριο του 100%

1+ εκατ. ευρώ σε φιλανθρωπίες

Στοιχεία: Δεκέμβριος 2021

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.