1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Η Υδρόγειος Ασφαλιστική γίνεται YPERA και εγκαινιάζει μία νέα εποχή!

Η Υδρόγειος Ασφαλιστική γίνεται YPERA και εγκαινιάζει μία νέα εποχή!

Η Υδρόγειος Ασφαλιστική γίνεται YPERA και εγκαινιάζει μία νέα εποχή!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Τα αποκαλυπτήρια του νέου ονόματός της και της νέας της εταιρικής ταυτότητας πραγματοποίησε χθες στα κεντρικά της γραφεία στη Λάρνακα, η Υδρόγειος Ασφαλιστική που πλέον φέρει το όνομα «YPERA Ασφαλιστική».

Όπως ανάφερε ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, κ. Νάκης Αντωνίου, πριν την αποκάλυψη της επιγραφής με το νέο όνομα στην είσοδο των κεντρικών γραφείων της εταιρείας, «φτάσαμε μετά από 22 χρόνια να πάρουμε την Υδρόγειο ΠΕΡΑ από εκεί που είναι, να την μεγαλώσουμε ακόμη περισσότερο, να την εξελίξουμε σε μία νέα εποχή».

Τα αποκαλυπτήρια του νέου ονόματος της εταιρείας έκανε ο Ιδρυτής της κ. Αναστάσιος Κασκαρέλης, ένας άνθρωπος συνυφασμένος με την ιστορία της επιτυχίας της Υδρογείου Ασφαλιστικής, σε Κύπρο και Ελλάδα.

Η αλλαγή του ονόματος της εταιρείας ήρθε ως αποτέλεσμα της απόκτησης του 85% του μετοχικού κεφαλαίου Υδρογείου Ασφαλιστικής στην Ελλάδα από τον Όμιλο Reale και της ανάγκης ξεκάθαρου διαχωρισμού των δύο εταιρειών.

Μετά τα αποκαλυπτήρια του ονόματος και της εταιρικής ταυτότητας της YPERA, ακολούθησε δημοσιογραφική διάσκεψη όπου σκιαγραφήθηκαν οι στόχοι της εταιρείας για το μέλλον.

Όπως ανάφερε ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, κ. Νάκης Αντωνίου, «σήμερα για εμάς είναι μια ιστορική στιγμή, αφού γιορτάζουμε την αλλαγή του ονόματος μας»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Οι 10 κορυφαίες εταιρείες του Γενικού Κλάδου το 2023

Κάνοντας έναν απολογισμό ανάφερε ότι κρατούν ως εταιρεία τα σημαντικά. Όπως είπε η Υδρόγειος στην Κύπρο δραστηριοποιείται για 22 συναπτά έτη με μεγάλη επιτυχία έχοντας ένα μερίδιο αγοράς της τάξεως του 4%, συνεργάτες ασφαλιστές πολύ υψηλού επιπέδου σε όλη την Κύπρο και επιστημονικό προσωπικό που είναι κοντά στην εταιρεία πάρα πολλά χρόνια.

Μιλώντας για το νέο όνομα της εταιρεία που από σήμερα είναι «YPERA Ασφαλιστική» τόνισε χαρακτηριστικά ότι «για εμάς δεν κλείνει κανένα κεφάλαιο, απλούστατα συνεχίζουμε από την Υδρόγειο στην YPERA. Την κληρονομιά μας και την αξιοπιστία μας την κρατάμε ως την είχαμε μέχρι σήμερα». Συνέχισε λέγοντας ότι «είμαστε μια εταιρεία με ανθρωποκεντρικές αξίες, για εμάς είναι ο άνθρωπος πάνω από όλα, γιατί η ασφάλιση προσφέρεται από άνθρωπο σε άνθρωπο. Έτσι θα συνεχίσουμε, οι συνεργάτες μας δεν θα είναι ποτέ ένας αριθμός, θα έχουν πάντα όνομα, θα έχουν συναισθήματα, θα έχουν οικογένειες, θα έχουν σπιτικά, θα έχουν ότι έχει ένα μέλος της κοινωνίας μας στον τόπο».

«Άρα», συμπλήρωσε, «η Υδρόγειος γίνεται YPERA και συνεχίζει να είναι ο ειλικρινής και αξιόπιστος συνεργάτης όλων σας. Η YPERA είναι υπέρ σου, είναι υπέρ σου να ασφαλιστείς στην YPERA».  

Αναφερόμενος στους μελλοντικούς στόχους της εταιρείας είπε ότι επιδίωξη τους είναι να χρησιμοποιήσουν περισσότερο την τεχνολογία έτσι ώστε να είναι η πρόσβαση του κόσμου πιο απλή, πιο εύκολη και πιο ασφαλής και συνεχίσουν το όραμα τους που είναι να κάνουν διαφορά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Οι 10 κορυφαίες εταιρείες του Γενικού Κλάδου το 2023

Από την πλευρά του ο Ιδρυτής της εταιρείας κ. Αναστάσιος Κασκαρέλης, τόνισε ότι η «νέα εταιρική ταυτότητα, η YPERA να συνεχίσει τις αναλλοίωτες αρχές και αξίες που έχουμε εφαρμόσει εδώ στην Κύπρο επί 22 χρόνια».

Στη συνέχεια αφού ευχαρίστησε τους τους πρωτεργάτες της εταιρείας στην Κύπρο, τον κ. Σέργη Κενδέα και τον κ. Νάκη Αντωνίου, και όλο το επιτελείο της Υδρογείου, τόνισε ότι η YPERA δεν θα είναι μόνο ένα όνομα, αλλά θα είναι ένα νέο σύμβολο τιμής με τους πελάτες και τους συνεργάτες της εταιρείας, που είναι πάνω από όλα η δύναμη της.

Αναφερόμενος στο όνομα που επιλέχθηκε, ανάφερε ότι είναι μία σύνθετη λέξη από το ΥΠΕΡΑΝΩ και μία σύνθετη λέξη του ΥΠΕΡΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, που εμπεριέχει διαχρονικές αξίες και τονίζουν την αξιοπιστία και την φερεγγυότητα της νέας εταιρείας.

Όπως είπε εμφαντικά «δεν θα αλλάξει τίποτα από ότι έχουμε θεσπίσει εδώ στην Κυπριακή αγορά, έχουμε κερδίσει την αγάπη των συνεργατών μας, του προσωπικού μας, αλλά και την εκτίμηση των ανταγωνιστών μας. Το νέο όνομα θα είναι η γέφυρα που θα συνθέσει το χθες, το παρών και το αύριο με νέα οράματα και με δυναμική ανάπτυξη».

«Η Υδρόγειος Κύπρου, από σήμερα YPERA είναι ένα έργο ζωής, που ανταποκρίνεται στις σύγχρονες απαιτήσεις και εξελίξεις τη ασφαλιστικής αγοράς» συμπλήρωσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Οι 10 κορυφαίες εταιρείες του Γενικού Κλάδου το 2023

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.