1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Αφιέρωμα Insurtech
  6. »
  7. Η τεχνολογία διαμορφώνει το μέλλον της ασφάλισης! [Editorial]

Η τεχνολογία διαμορφώνει το μέλλον της ασφάλισης! [Editorial]

Η τεχνολογία διαμορφώνει το μέλλον της ασφάλισης! [Editorial]
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Παρακολουθώντας κάποιος τις εξελίξεις στο Insurtech οικοσύστημα τότε καταλαβαίνει εύκολα ότι ο τίτλος που χρησιμοποιήσαμε σε αυτό το αφιέρωμα δεν είναι καθόλου υπερβολικός αφού πράγματι η τεχνολογία έχει φέρει «επανάσταση» σε πολλούς τομείς του ασφαλιστικού κλάδου και σαφέστατα διαμορφώνει το μέλλον της ασφάλισης.

Εδώ και χρόνια η ψηφιακή μετεξέλιξη ασφαλιστικών εταιρειών, ασφαλιστικών γραφείων και ασφαλιστικών διαμεσολαβητών ευρύτερα είναι στο επίκεντρο των συζητήσεων στην ασφαλιστική βιομηχανία τόσο στη χώρα μας αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη και τον κόσμο!

Κάθε ένας από τα ενδιαφερόμενα μέρη της βιομηχανίας, προσπαθεί να καθορίσει εκείνη τη στρατηγική και να πάρει εκείνες τις αποφάσεις που θα επιτρέψουν στον ίδιο ή τον οργανισμό του να μετατρέψει την τεχνολογία στον πιο πολύτιμο σύμμαχο του!

Από την άλλη μία μεγάλη πρόκληση που αντιμετωπίζουν όλοι στην ασφαλιστική βιομηχανία είναι ο τρόπος που θα αξιοποιηθεί η τεχνολογία χωρίς οι εταιρείες και οι επαγγελματίες να χάνουν τον ανθρώπινο χαρακτήρα που πρέπει να έχει η ασφάλιση!

Το Cyprus Insurance News, ως το Νο1 μέσο ενημέρωσης του ασφαλιστικού κλάδου στην Κύπρο, επιδιώκει μέσα από αυτό το αφιέρωμα να παρουσιάσει στο αναγνωστικό κοινό, όλες τις τάσεις του INSURTECH οικοσυστήματος θέλοντας να καταγράψει την επόμενη μέρα για την ασφάλιση στο σύνολο της.

Μέσα από τις 4 ενότητες και τα άρθρα αυτού του αφιερώματος, προσπαθούμε να καταγράψουμε όλες τις εξελίξεις στον τεχνολογικό τομέα που ενδιαφέρουν τον κλάδο, ενώ οι εταιρείες που συμμετέχουν στο αφιέρωμα παρουσιάζουν τις υπηρεσίες που προσφέρουν, άλλες στους ασφαλισμένους και άλλες στους επαγγελματίες και τις εταιρείες του κλάδου.

Το αφιέρωμα επιχειρεί να αγγίξει θέματα που αφορούν την αξιοποίηση τεχνολογιών που βρίσκονται στο επίκεντρο τα τελευταία χρόνια όπως το Blockchain, η τεχνητή νοημοσύνη, η τηλεματική και άλλες!

Ευχόμαστε να βρείτε το αφιέρωμα αυτό χρήσιμο και να αποκτήσετε μέσα από αυτό μία καλύτερη εικόνα των εξελίξεων στον Insurtech κλάδο!

Ακόμη ένα Αφιέρωμα του Cyprus Insurance News έρχεται κοντά σας χάρη στη στήριξη των Χορηγών και των άλλων εταιρειών που συμμετέχουν στο αφιέρωμα!

Χρυσός Χορηγός: Anytime by Interamerican

Αργυρός Χορηγός: Lambros Papasavvas & Co Ltd – KKERS Claim Services

Χάλκινος Χορηγός: SoEasy Travel Insurance

Χορηγός της Ενότητας «Διαμεσολάβηση» είναι η εταιρεία TECVAULT

Χορηγός της Ενότητας «Pricing & Underwriting» είναι η υπηρεσία υπολογισμού αποθεματικού απαιτήσεων GRID.

Καλή Ανάγνωση!

Με φιλικούς χαιρετισμούς

Παναγιώτης Σοφοκλέους

Δημιουργός Cyprus Insurance News

tags:

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.