1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Αφιέρωμα Insurtech
  6. »
  7. Η Ταξιδιωτική Ασφάλιση έγινε πιο εύκολη από ποτέ!

Η Ταξιδιωτική Ασφάλιση έγινε πιο εύκολη από ποτέ!

Η Ταξιδιωτική Ασφάλιση έγινε πιο εύκολη από ποτέ!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Ήλιος, παραλία, αντιηλιακό, ζέστη, διακοπές, ταξίδια, ξεκούραση! Μερικές μόνο λέξεις που μπορούν να περιγράψουν την πιο αγαπημένη, για πολλούς ανθρώπους, εποχή του χρόνου. Το καλοκαίρι! Και αν είναι μία λέξη από τις πιο πάνω που είναι πιο αγαπημένη απ’ όλες και όλοι μας αναμένουμε με αγωνία τέτοια εποχή, είναι τα ταξίδια!

Τα ταξίδια λοιπόν είναι συνυφασμένα με το καλοκαίρι και πολλοί συμπατριώτες μας ετοιμάζονται να ανέβουν σε αεροπλάνο … ή πλοίο, για ένα ταξίδι όσο πιο μακριά γίνεται! Και μπορεί ταξίδι να σημαίνει ξέγνοιαστές στιγμές αλλά δυστυχώς τα απρόοπτα παραμονεύουν και σε αυτή την απολαυστική δραστηριότητα που μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος!

Για αυτό είναι απαραίτητο να εξασφαλίσουμε την ξενοιασιά μας και να είμαστε προστατευμένοι εάν κάτι πάει στραβά. Είτε αυτό είναι μία πιθανή ακύρωση του ταξιδιού μας, απώλεια της πτήσης μας ή εάν έχουμε κάποιο ατύχημα στο εξωτερικό, ο ποιο κατάλληλος τρόπος να προστατεύσουμε εμάς και την οικογένεια μας είναι η ασφάλιση ταξιδιού.

Η ασφάλεια ταξιδιού έγινε πιο εύκολη από ποτέ!

Ασφάλεια Ταξιδιού λοιπόν και μάλιστα από την άνεση του σπιτιού μας αφού η SoEasy Travel Insurance έκανε την ταξιδιωτική ασφάλιση πιο εύκολη από ποτέ, δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους να ασφαλίσουν το ταξίδι τους ανεξάρτητα του προορισμού τους!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Οι 10 κορυφαίες προβλέψεις για τον ασφαλιστικό κλάδο για το 2024

Σήμερα, που έχουμε μάθει να τα κάνουμε όλα ψηφιακά, η SoEasy Travel Insurance έκανε την ασφάλιση ταξιδιού προσιτή για όλους ενώ την ίδια στιγμή δεν θα χρειαστούμε περισσότερα από μερικά δευτερόλεπτα για να ασφαλίσουμε το ταξίδι μας. Το καλύτερο δε, είναι ότι με τη SoEasy Travel Insurance μπορούμε να διαλέξουμε το πακέτο εκείνο που αρμόζει στις δικές μας ανάγκες αφού η πλατφόρμα της εταιρείας μας δίνει επιλογές από διάφορες ασφαλιστικές εταιρείες.

Ακόμη, με τη SoEasy Travel Insurance όλες οι πληροφορίες είναι στην οθόνη μας έτσι ώστε να πάρουμε την κατάλληλη απόφαση ενώ το προσωπικό και το δίκτυο ασφαλιστικών συμβούλων της εταιρείας είναι πάντα διαθέσιμο για να μας λύσει όλες τις απορίες!

Τα βήματα απλά:

  1. Μπείτε στο https://soeasytravelinsurance.com/
  2. Πάρτε Προσφορά
  3. Αγοράστε το συμβόλαιο

Είσαι ασφαλιστικός σύμβουλος; Και για εσένα τα πράγματα είναι απλά!

Πέραν των δυνατοτήτων που δίνει η SoEasy Travel Insurance στον τελικό καταναλωτή, η εταιρεία λειτουργώντας κάτω από την ομπρέλα της SoEasy Inurance Brokers, μίας εκ των μεγαλύτερων μεσιτικών εταιρειών στην Κύπρο, δίνει τη δυνατότητα σε όλους του ασφαλιστικούς συμβούλους να διαθέτουν την Ταξιδιωτική Ασφάλιση στους πελάτες τους.

Οι Ασφαλιστικοί Διαμεσολαβητές που συνεργάζονται με τη SoEasy Travel Insurance, έχουν αρχικά τη δυνατότητα να διαθέτουν την Ταξιδιωτική Ασφάλιση μέσα από την βραβευμένη πλατφόρμα της SoEasy Insurance, γνωστή για την ευκολία στη χρήση της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Οι 10 κορυφαίες προβλέψεις για τον ασφαλιστικό κλάδο για το 2024

Το καλύτερο όμως δεν είναι αυτό!

Τα προηγμένα συστήματα της SoEasy Travel Insurance δίνουν τη δυνατότητα στους συνεργαζόμενους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές να έχουν το δικό τους Affiliate Link έτσι ώστε να μπορούν να πωλούν και οι ίδιοι τα πακέτα Ταξιδιωτικής Ασφάλισης ψηφιακά! Με τον τρόπο αυτό μπορεί ο κάθε ασφαλιστικός διαμεσολαβητής να έχει ένα ψηφιακό προϊόν στη φαρέτρα του και να καταφέρει να αυξήσει το πελατολόγιο του και τα εισοδήματα του.

Εάν είσαι Τουριστικός Πράκτορας, έχουμε τη λύση και για σένα!

Εάν τώρα δεν έχεις σχέση με τον ασφαλιστικό κλάδο αλλά με την Τουριστική Βιομηχανία και είσαι Τουριστικός Πράκτορας, η SoEasy Travel Insurance είναι ο κατάλληλος συνεργάτης σου για την ταξιδιωτική ασφάλιση αφού πέραν των ευρύτατων καλύψεων και των ανταγωνιστικών τιμών που προσφέρουν τα συμβόλαια της, η εταιρεία δίνει τις κατάλληλες λύσεις στους επαγγελματίες τους τουρισμού!

Συγκεκριμένα ένας ασφαλιστικός πράκτορας μπορεί να εκδώσει ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο για τους πελάτες του είτε μέσα από την πλατφόρμα της SoEasy Travel Insurance, είτε στέλνοντας το Affiliate Link στους πελάτες του ενώ υπάρχει η δυνατότητα σύνδεσης της πλατφόρμας της SoEasy Travel Insurance με τα συστήματα του ασφαλιστικού πράκτορα μέσω API για ευκολότερη χρήση.

Όποια κι αν είναι η ιδιότητα σου μπορείς να επικοινωνήσεις με την εταιρεία και να μάθεις περισσότερα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Οι 10 κορυφαίες προβλέψεις για τον ασφαλιστικό κλάδο για το 2024

[email protected]

+357 96234567

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.