1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Η νέα καμπάνια της Anytime: Η οδήγηση δεν είναι παιχνίδι

Η νέα καμπάνια της Anytime: Η οδήγηση δεν είναι παιχνίδι

Η νέα καμπάνια της Anytime: Η οδήγηση δεν είναι παιχνίδι
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Η εκστρατεία Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Οι αριθμοί αλλάζουν» της Anytime έχει ήδη δημιουργήσει αίσθηση στην Κύπρο, ευαισθητοποιώντας με τις δράσεις της το κοινό αναφορικά με τα θέματα οδικής ασφάλειας και αλλαγής της οδηγικής κουλτούρας.

Οι δράσεις συνεχίζονται και επεκτείνονται με τη δημιουργία της νέας καμπάνιας «Η οδήγηση δεν είναι παιχνίδι», στην οποία πρωταγωνιστεί ο Διεθνής Αθλητής Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Ανδρέας Αραβής.

Ο Ανδρέας αντιμετώπισε το 2014 ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα και μέσα από την προσωπική του εμπειρία έρχεται σήμερα να μοιραστεί μαζί μας τις σκέψεις του και την προσέγγισή του ως προς την ασφαλή οδήγηση, αναδεικνύει τη στάση πως δεν πρέπει η οδήγηση να είναι παιχνίδι καθώς μας μεταφέρει το μήνυμα ότι μπορούμε να κάνουμε τους δρόμους της Κύπρου πιο ασφαλείς.

Είναι γεγονός ότι οι ρυθμοί της καθημερινότητάς μας μπορεί να μας κάνουν απρόσεκτους στην οδήγηση, κάτι που μπορεί να έχει ολέθρια αποτελέσματα για εμάς, του συνεπιβάτες μας ή και άλλους οδηγούς.

Μία στιγμή απροσεξίας, μία λάθος επιλογή μπορεί να αλλάξει όλη μας τη ζωή: το να μιλάμε στο κινητό ενώ οδηγούμε, το να μην φοράμε τη ζώνη μας, το να οδηγούμε έχοντας καταναλώσει αλκοόλ, το να υπερβαίνουμε το όριο ταχύτητας είναι από τις σημαντικότερες αιτίες πρόκλησης τροχαίων ατυχημάτων και στην Κύπρο, σύμφωνα με στοιχεία από τους επίσημους φορείς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Η σημαντικότητα της κάμερας οπισθοπορείας

Σκοπός της νέας αυτής πρωτοβουλίας της Anytime είναι το κοινό μέσα από την προσωπική εμπειρία του Ανδρέα να ευαισθητοποιηθεί και να παρακινηθεί προς την εκδήλωση καταλληλότερης συμπεριφοράς σεβόμενο τους κανόνες οδικής κυκλοφορίας, αφήνοντας έτσι πίσω τις κακές συνήθειες που εκδηλώνουμε συχνά όλοι μας στο τιμόνι, κλείνοντας κατ’ αυτό τον τρόπο τον δρόμο στα τροχαία ατυχήματα.

Η Anytime μέσα από αυτήν την καμπάνια κοινωνικής ευαισθητοποίησης, με πρωταγωνιστή τον Ανδρέα Αραβή, εκείνο που θέλει να αναδείξει είναι ότι ναι, οι αριθμοί αλλάζουν προς το καλύτερο, όταν αλλάζουμε εμείς συνειδητοποιώντας πως η οδήγηση δεν είναι παιχνίδι.

tags:

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.