1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Διεθνή Νέα
  6. »
  7. Οι πιο επικίνδυνες ώρες για τροχαία ατυχήματα!

Οι πιο επικίνδυνες ώρες για τροχαία ατυχήματα!

Οι πιο επικίνδυνες ώρες για τροχαία ατυχήματα!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Σύμφωνα με νέα μελέτη της Aviva, η ώρα της ημέρας με τις περισσότερες τροχαίες συγκρούσεις είναι μεταξύ 3:00 και 3:15 μ.μ. τις Παρασκευές. Οι άλλες τέσσερις πιο επικίνδυνες ώρες είναι:

  • 8:00 έως 8:15 π.μ.
  • 4:00 έως 4:15 μ.μ.
  • 5:00 έως 5:15 μ.μ.
  • 7:00 έως 7:15 μ.μ.

Σύμφωνα με την ασφαλιστική εταιρεία, οι παραδοσιακές πρωινές και βραδινές μετακινήσεις σε ώρες αιχμής (μεταξύ 7-9 π.μ. και 5-7 μ.μ.) δεν περιλαμβάνονται στις πέντε πιο πιθανές ώρες να συμβεί ένα ατύχημα.

Τα δεδομένα των οδικών συγκρούσεων της Aviva για το 2022, δείχνουν ότι περισσότερες από μία στις τέσσερις συγκρούσεις έγιναν μεταξύ 2-4 μ.μ., ώρες που συμπίπτουν με την ώρα αιχμής λόγω των σχολείων.

Οι παραδοσιακές ώρες αιχμής εξακολουθούν να αντιπροσωπεύουν ένα σημαντικό αριθμό αξιώσεων, με το 14% των ατυχημάτων να συμβαίνουν μεταξύ 7-9 π.μ. και το 17% μεταξύ 5-7 μ.μ.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.