1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Η Ideal Insurance δεξιώθηκε διοικητικό προσωπικό και συνεργάτες!

Η Ideal Insurance δεξιώθηκε διοικητικό προσωπικό και συνεργάτες!

Η Ideal Insurance δεξιώθηκε διοικητικό προσωπικό και συνεργάτες!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Το διοικητικό προσωπικό και τους συνεργάτες της, δεξιώθηκε το βράδυ του Σαββάτου 7 Ιανουαρίου η Ideal Insurance – Tsiolis P. Insurance Services.

Η δεξίωση έγινε σε πολυσύχναστο νυχτερινό κέντρο της πρωτεύουσας με τους φιλοξενούμενους της εταιρείας να απολαμβάνουν το εορταστικό τους δείπνο και στη συνέχεια να διασκεδάζουν μέχρι πρωίας.

Κατά τη διάρκεια του δείπνου ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, κ. Πάνος Τσιολής , ευχαρίστησε όλο το προσωπικό και τους συνεργάτες του, για τον επαγγελματισμό τους και τις προσπάθειες που κατέβαλαν το 2022. Ταυτόχρονα τους παρότρυνε το 2023 να εντείνουν περισσότερο τις ενέργειες τους και να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο.

Εύσημα όμως έδωσε και στις οικογένειες των συνεργατών που στηρίζουν καθημερινά το έργο τους και αποτελούν τον κινητήριο μοχλό, ή όπως χαρακτηριστικά ανάφερε «τον λαιμό που κινεί το κεφάλι».

Η συμπαράσταση, η κατανόηση και η υπομονή που έχουν είναι ανεκτίμητης αξίας. Κλείνοντας ο κ. Τσιολής μετέφερε τις ευχές του για ένα  Υγιές 2023, με χαρές, περισσότερες  επιτυχίες, επίτευξη των προσωπικών στόχων του καθενός σκαρφαλώνοντας έτσι ακόμα ένα σκαλοπάτι ψηλότερα.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.